Elégedetlen!! szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
12
0
0
7

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Elégedetlen!! értékeléseit!

Olvasd el Elégedetlen!! szállás értékeléseit!

Rátkai kiruccanás -

Angyal Borászat Rátka

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 10.
Nagyszerű vendéglátás, udvarias kiszolgálás, tiszta szobák. Egyetlen apróság, hogy az ételallergiásokra nincsenek felkészülve, azaz a kiporciózott ételek mellett nem tudják megoldani az adott szituációt. Pl. túrós tészta volt az ebéd, de nem volt lehetőség arra, hogy lisztérzékeny vendégként esetleg lesüssenek egy natúr húst krumplival.
Megosztom
Kedves, barátságos, pihentető helyszín -

Hotel Termálkristály Aqualand Ráckeve

2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
3 napot és 2 éjszakát töltöttünk itt a férjemmel, jól éreztük magunkat. Bár már elég sok helyen jártunk, így van összehasonlítási alapunk. Pozitívum, hogy a nyugalom, pihenés, főleg így a téli időszakban, amikor nem működtetik a kinti élményfürdőt, alapvető jellemzője volt a napjainknak.
Megosztom
Kiváló helyszín egy kis romantikázásra vagy családi kikapcsolódásra -

CE Plaza Hotel Siófok

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 16.
Nagyon elégedettek voltunk a Férjemmel. Bár sokan voltunk nagyon, de igényes a hotel, kényelmes a szoba, jól éreztük magunkat. Bár reggelente mindig hideg volt a tojás, de ez apró meglátás. A napi takarítás sem volt elhanyagolva, mindig akkor jöttek, amikor mi éppen nem voltunk a szobában, ami nagyon figyelmes volt. Segítőkész volt a kiszolgálás is.
Megosztom
2013. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 25. - 10 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sajnos mi is rosszul jártunk a fonyódi Hotel Balatonnal. Megérkeztünk és azt mondták, hogy előre ki kell fizetnünk az egész nyaralás összegét, különben nem foglalhatjuk el a szobát. Megszavaztuk a bizalmat, ha már ennyit utaztunk. . . Megláttuk a szobát és valami katasztrófa, ami fogadott minket.
Megosztom










TérképX