2015. májusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2015. május 3. -
4 látogató hasznosnak vélte
Szó szerint értettem a címet. Ez egyike azoknak a szállásoknak, ahová garantáltan vissza fogok térni, és amit igen jó szívvel ajánlok mindenkinek. Hibát persze mindig, mindenki találhat (ha akar), de ha az "összkép" kifogástalan, akkor véleményem szerint azok máris eltörpülnek, és jelentéktelenné válnak.
Igen figyelmes házigazdával és személyzettel találkoztunk, a meghirdetettek feletti szolgáltatásokat kaptunk, az ellátás kitűnő volt, a programok remekül megszervezettek és kivitelezettek, (külön busszal utazás egy sajt manufaktúrába, Tokajba, egy hajókirándulás, és egy hangulatos 8 boros kóstolóprogram egyetlen hétvégében) a borok kifogástalanok. Igazi családias légkör, házias ízekkel, barátságos, otthonos légkörrel, távol a világ zajától, ami maximálisan alkalmas kikapcsolódásra, és remek kiindulópont a Tokaji borvidék, és a környező települések, látványosságok megismerésére. Ha pedig elfáradva visszaérkezik az ember, lazulhat a jacuzziban vagy a szaunában, de fürödhet a szabadtéri medencében, vagy rossz idő esetén a kandalló melege mellett biliárdozás közben kortyolhatja el a ház kitűnő, késői szüretelésű borát.
Személyzet: |
Tisztaság: |
Ár / érték arány: |
Kényelem (szoba): |
Szolgáltatások: |
Étkezés: |
Elhelyezkedés: |
Hasznos volt ez az értékelés?
Szeretnéd követni Juca felhasználót?
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.