Gasztromókus

Gasztromókus adatlapja

4Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Táplálkozástudatos  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Gasztrosznob  •  Kultúraéhes  •  Vízimádó
Regisztráció2016.09.20
Utoljára itt2019.05.26

Néhány kiemelt értékelés

2016. szeptember 23.a párjával járt itt
Annyira nem is a gyógyvíz miatt kerültünk ide, ám sokat elmond, hogy négyszer is a szálloda vendégei voltunk. A négy csillaghoz méltó Gold egy igazi gyöngyszem. Pompa, kényelem, kedvesség, remek ellátás. Csillagtúráink bázisa. A fáradtan visszatért vendég ejtőzhet a remek wellnessben, utána pedig jöhet a bőséges vacsora, udvarias személyzettel.
Felhasználó fényképei:
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? -
2018. november 3.a párjával járt itt
A médiában figyeltem fel erre a helyre, gondoltam kipróbáljuk a wellness helyett. Ez valami nagyon más. Hibát követtem el, mikor összehasonlítottam azonos árfekvésű szállodákkal. A hely gyönyörű, az őszi erdő illata isteni. A személyzet maximálisan érti és teszi a dolgát. A belső környezet tiszta, igényes.
Kiváló 2016. szeptember 20.a párjával járt itt
Úgy hozta az élet, hogy egy Balatoni kirándulás alkalmával bent találtuk magunkat a párommal a birtokon. Az étterem tele volt. Igaz nem foglaltunk előre, de a nagyon kedves személyzet szorított nekünk egy kétszemélyes asztalt, és már csodálhattuk is a gyönyörű panorámát. A kiszolgálás udvarias és rendkívül gyors.