Gregus étterem értékelései

Értékelései
0
5
5
1
0
0
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Gregus értékeléseit!

Olvasd el Gregus étterem értékeléseit!

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 12.
A strandon a gyógyfürdő felől ültünk be az étterembe. A kiszolgálás a strandokon szokotthoz képest is pocsék volt. A felszolgáló kislány nyitott szájjal rágózott, amikor éppen nem félvállról vetett oda pár szót a vendégnek. A pultból folyamatosan szórakoztattok bennünket, mert nagy hangon szidták az előző vendéget.
Megosztom
2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 12.
A Pince falu egyetlen nyitvatartó étterme volt ottjártunkor. Nem volt túl nagy a választék, de mindenki találhatott megfelelőt. A svábleves finom volt. A pacal átlagosnak mondható. Pozitívum, hogy a velő friss volt és ízletes. Az itallapon csak kommersz italok voltak, ami furcsa volt egy pincesori étteremben.
Megosztom
2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy társasággal voltunk egy nagyon meleg napon. a belvárosban van, kellemes külön terem résszel és pár asztalos kiülővel. Barátaink ajánlására, direkt a sült fagyi kedvéért mentünk. Fantasztikus élmény volt. Az üdítők hidegek voltak, a személyzet figyelmes. A mosdók tiszták. A hely átlagos, mást nem ettünk. Ajánlom másoknak is kipróbálásra ezt az édességet!
Megosztom
2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 10.
A Balaton parton, kellemes kerthelyiséggel rendelkező étterem. Az étlap nem túl nagy, de minden féle alapanyagból találhatók ételek. A csülök nem volt túl ízletes, viszont jó nagy adag. A császármorzsa száraz volt. A limonádék viszont, nagyon finomak és nagyon sok gyümölcs volt benne. A kiszolgálás semmilyennek nevezhető.
Megosztom
2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 10.
A kedvenc éttermünk. Kellemes környezet, kiadós, ízletes ételek. A kedvencünk a Hátszín Rézi néni módra. Mindenkinek ajánlom aki nem fél a nehéz ételektől és szereti a marhát. A másik kedvenc a Santorini csülök gnocchival. Ez sem könnyű, de finom. Vagy a citromos Bécsi szelet. :-)
A legnagyobb erőssége az étteremnek a kifogásolhatatlan kiszolgálás, kedves, figyelmes pincérek.
Megosztom


TérképX