![]() 2022. november 21.a párjával járt itt
2022. november 21.a párjával járt itt 5 éjszakát töltöttünk a párommal a szállodában , ami nem igazán felelt meg 4 *-nak. A wellness részleg rendben volt , de sok a hiányosság. A szobákban 18-20 foknál nem volt több. Az,hogy a berendezés "retró" és a szőnyegpadló is látott már szebb napokat,arról ne is beszéljünk. Fürdőruha,törölköző,köntös szárítására nem sok lehetőség van.
A 6 magyar tv csornából 2-őt kódoltak,amíg ott tartózkodtunk, mert állítólag a szálloda azt nem fizette ( ezt a recepción mondták,miután szóvá tettük ) A fürdőszobában a beállított víz hőmérséklete hírtelen hol hidegre,hol forróra váltott. Az étteremben sem úgy pótolták az evő eszközöket,tányérokat,amilyen ütemben fogyasztották a vendégek. Az étel sokszor hideg volt mire kihozták,zsírosan és egyhangúan főznek. Először és valószínű utoljára jártunk itt.
![]() 2017. augusztus 15.a párjával járt itt
2017. augusztus 15.a párjával járt itt Márciusban 4 napot töltöttünk itt a párommal. Már nem tudom miért pont erre az apartmanra esett a választásom,hiszen foglalás előtt az ember rengeteget megnéz. Abszolút mindennel megvoltunk elégedve. A tulajdonos nagyon kedves,segítőkész. Tisztaság,kényelem,semmiben nem szenvedtünk hiányt. A fürdő közel volt(kb.
10 perc séta)és mégis csendes helyen voltunk. Bármikor visszamegyünk Gyulára,csakis ide foglalok szállást.
![]() 2017. augusztus 12.barátokkal járt itt
2017. augusztus 12.barátokkal járt ittMindenkinek csak ajánlani tudom. Egy házaspár működteti,de nem tudtunk olyat kérni amit ne teljesítettek volna. Előbb értünk le mint 14:00 óra,volt lehetőségünk kipakolni az autókból és a hűtőtáskából egyaránt. A tisztaság,a felszereltség,a mindenhez való hozzáállás teljesen rendben volt. A fürdőhöz kb. 15 percet kellett sétálni,de ezt tudtam amikor lefoglaltam.
![]() 2017. augusztus 12.a párjával járt itt
2017. augusztus 12.a párjával járt itt Jó véleményeket olvastam róla,ezért választottam. Az épület kívül-belül erős felújításra szorul(leragadtak kb. a 70-es években). A tisztaság sem volt hibátlan. A klímáért külön fizetni kellett,amit csak ott tudtunk meg. A "svédasztalos"reggelihez nem volt kávé,ha korán mentünk akkor volt hely és választék is.
Ruhaszárító nem volt,pedig oda mindenki fürödni megy. A folyosón a rosszul száradt felmosórongy szaga volt érezhető. Mikro nem volt a szobába,edények sem nagyon. A mi szobánkba az erkélyajtó is rossz volt. Azt ígérték amíg ott vagyunk megcsinálják,de nem történt meg. (valószínű egész szezonban ezt mondják mindenkinek)Természetesen ahogy odaértünk rögtön kikellett fizetni a maradék összeget,de erről semmiféle számlát vagy bármilyen elismervényt nem kaptunk. Megtudtuk,hogy az üzemeltető csak bérli az épületet(nem Ő a tulaj)Sokat utazunk a párommal külföldre,belföldre egyaránt,de ennyi negatívumot egy helyen még nem tapasztaltunk,jó hogy egész nap a fürdőben voltunk,ami viszont pozitív élményekkel töltött fel minket.
![]() 2013. december 27.a párjával járt itt
2013. december 27.a párjával járt ittAugusztusban 3 éjszakát töltöttünk itt a párommal. Kellemes környezetben,mindenhez közel van a szálloda. A Barlangfürdőhöz egy parkon keresztül vezet az út,kb. 10 perc sétával érhető el.
 A szobával megvoltunk elégedve,egyedül a légkondicionáló hiányzott. A személyzet nagyon készséges és kedves. Az étel bőséges és finom. Mindennel megvoltunk elégedve,szívesen jövünk
 máskor is.