Jucus21 étterem értékelései

Értékelései
3
6
3
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Jucus21 értékeléseit!

Olvasd el Jucus21 étterem értékeléseit!

Családi ebéd a Kopaszi gátnál -

Café Ponyvaregény - Kopaszi Gát Budapest

2013. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A gyerekekkel töltöttünk el egy kellemes délutánt a Kopaszi gátnál és az éhségünket a Café Ponyvaregényben gondoltuk elűzni. Nagyon jól választottunk. A fokhagymakrémleves cipóban nagyon finom volt, még a válogatós fiam is jóízűen kanalazta be. A főételekkel sem fogtunk mellé, bár a választás nagyon nehéz volt - de majd legközelebb kóstolunk mást is.
Megosztom
Kedvenc helyünk -

A Szűcs Étterme Szada

2013. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Túl gyakran nem járunk étterembe (havonta 1-2 alkalom), de ez a hely egy jó ideje a kedvencünk. Itt még rosszat nem ettünk. Az adagok bőségesek, az ételek nagyon-nagyon finomok. A gyerekek is nagyon szeretik! Az étterem hangulata is megfog minket, mintha hazajönne az ember. A kiszolgálás gyors és profi! Nagyon kellemes hely! Aki erre jár térjen be, megéri!
Megosztom
2013. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Augusztusban családi kirándulás alkalmával tértünk be ebbe az étterembe. Elég sokan voltak, gondultuk biztos jó hely lehet. Hát sajnos csak a árai voltak "jók". Az ételek nem voltak rosszak, de az ár/érték arány rendkívül gyenge. MÉg balatoni viszonylatban is rettentően drága és a minősége annyira nem jó, az adagokról pedig nem is beszélek.
Megosztom


TérképX