Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Körmice
2100
Itt járt már

Körmice adatlapja

3Értékelés
2
1
0
0
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2018.12.10
Utoljára itt2019.01.29

Néhány kiemelt értékelés

Gyenge 2018. december 10.gyerekekkel járt itt
A szobát du 3 órától lehetett elfoglalni, mi 4 óra után érkeztünk és meglepődve tapasztaltuk, hogy nincs pótágy bekészítve és a 3. személyre a törölközők is hiányoznak. Egyből szóltunk a recepción, ahol azonnali intézkedést ígértek, ennek ellenére 1,5 óra telt el, mire igazán birtokba tudtuk venni a szobát.
2Személyzet
4Tisztaság
2Ár / érték arány
4Kényelem
4Szolgáltatások
2Étkezés
4Elhelyezkedés
Velence Resort & Spa válasza
Tisztelt Dömötör Csilla!
Őszintén sajnáljuk, hogy kellemetlen élményekkel távoztak szállodánkból, elnézést kérünk, amennyiben a bekészítésnél hibáztunk és nem volt meg a megfelelő számú köntös és törölköző, valamint a pótágy. Sajnálatos, hogy a vacsora alkalmával nem értek oda Önökhöz a felszolgálók, elnézést kérünk érte, megértjük, hogy ez nem elfogadható.
2018. december 13., , Velence Resort & Spa
2019. január 29.gyerekekkel járt itt
Egy hétvégét töltöttünk itt a családdal. A szobánk szép tágas, tóra néző. A pótágy azonban borzalmasan nyikorgott, a szőnyegpadló tele foltokkal, a zuhanykabin csempéje csúnya kopott, koszos. A minibárba csak ásványvíz van bekészítve. A szobában mindig jó meleg volt akkor is, ha el sem indítottuk a fűtést.
4Személyzet
4Tisztaság
3Ár / érték arány
4Kényelem
3Szolgáltatások
4Étkezés
5Elhelyezkedés
Átlagos 2019. január 29.gyerekekkel járt itt
A családdal tértünk ide be ebédelni. Kezdetben csak 2 asztalnál ültek, a rendelés felvétel gyorsan ment, bár az étlap kiosztásakor meg sem kérdezte a felszolgáló, mit szeretnénk inni. Sebaj, az étellel együtt megrendeltük az italt is. Mire elkészült a rendelésünk, már egy szabad asztal sem volt, a pincér fel-le szaladgált.
3Ételek / Italok
2Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
3Tisztaság