kovacszsu szállás értékelései

Értékelései
5
4
0
0
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kovacszsu értékeléseit!

Olvasd el kovacszsu szállás értékeléseit!

Gyönyörű környezet, nyugodt pihenés -

Hotel Villa Völgy Eger

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 28.
Gyönyörű helyen, csendes, nyugodt környezetben található. A személyzet kiváló, mindenki kedves és segítőkész. A szobák kényelmesek. Az étterem nagyon jó, a reggeli és a vacsora is rendkívül bőséges választékot kínál és ízletes. Kinti, benti medence van, szaunák, játszótér. A villaépületek egy szép parkban helyezkednek el. Családdal nagyon kellemes.
Megosztom
Jó helyen, vízimádóknak -

Hunguest Hotel Forrás Szeged Szeged

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 23.
Nagyon jó helyen van, közel a belvároshoz. Klassz, hogy egy folyosón átjut az ember a fürdőbe, ahol a gyerekek csúszdázhatnak, a felnőttek is pihenhetnek. Szuper a bowling lehetőség, nagyon jó program családdal, barátokkal. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt a szálloda minden területén. Az étterem rész tágas, még telt háznál sem kell szorongani a tömegben.
Megosztom
Kedves, udvarias kiszolgálás szuper elhelyezkedéssel -

Dóm Hotel Szeged

2013. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. október 11.
Nagyon szuper helyen van. Igaz leparkolni az autót nem egyszerű, de utána minden gyalogosan bejárható. Kellemes hely. A recepción a személyzet maximálisan kedves és segítőkész. A szoba kellemes. A masszázs szuper volt. Egyetlen kis zavaró tényező számunkra az étterem volt. A reggelinél a kínált ételek utántöltése kissé nehézkesen ment (sokáig kellet várni, külön szólni kellett).
Megosztom
Kihasználtság maximalizálása a minőség rovására -

Hotel Karos Spa Zalakaros

2012. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. október 11.
Tavaly, az őszi szünetben töltöttünk el néhány napot a családdal. Az apartman kissé szűkös volt, a kihúzható kanapé a kempingágyakhoz hasonló, borzasztóan kényelmetlen és hangos. Az egész szálloda túlzsúfolt volt, ami érthető, mert kiemelt időszak. Épp csak az egyéb szolgáltatások kapacitása nem igazodik a férőhelyekhez.
Megosztom
2013. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. április 23.
Kétszer jártunk eddig itt, de mind a két alkalommal nagyon pozitív élményekkel távoztunk s biztosan visszatérünk még. A személyzet hozzáállása, a szolgáltatások, a szobák mind mind kifogástalanok. Családdal is szuper, ami nem sok szállodáról mondható el. A szobák tágasak, kényelmesek, szépek, a fürdő, a szaunavilág klassz.
Megosztom


TérképX