Krystin étterem értékelései

Értékelései
1
4
6
1
0
0
4

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Krystin értékeléseit!

Olvasd el Krystin étterem értékeléseit!

Nagy adagok,finom ételek -

Haspók Kifőzde Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 19.
Már többször jártunk a Haspók étkezdében mindig finom és bőséges adagokat kaptunk. A helyre magára tényleg ráférne egy kis felújítás, de az étel kárpótol ezért. Legutóbbi alkalommal rendeltünk otthonra, a becsült kiszállítási időt korrekten betartották és forrón érkezett az étel,a futár kedves volt.
Megosztom
Egy kiadós ebéd -

Hamburger Ház Balatonlelle

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 27.
Betérve nagyon kedves és segítőkész kiszolgálásban volt részünk, az étel pedig nagy adag volt és istenien finom. A házi húspogácsájuk nagyon jó ízű. Elvitelre kértem a hamburgert,a pultos hölgy még ki is hozta a kocsihoz, mert a kisfiamat szórakoztattam,hogy ne unja el a várakozást. A hely nagyon kulturált és tiszta volt. Ha erre járunk biztos jövünk még.
Megosztom
Egy jó beülős hely -

Cserpes Tejivó - Allee Budapest

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. február 28.
Tágas, hangulatos sok ülőhellyel. Kávét ittam és egy szendvicset ettem ami kifogástalan volt. Nem okozott gondot az sem hogy koffeinmentes kávét kértem. Egy barátommal ültünk be, nyugodtan tudtunk beszélgetni, órákon át. Voltam már máskor akkor éppen sokan voltak. Lehet kapni a cég termékeit elvitelre is, otthonra vagy ha jobb időben sétálna az ember.
Megosztom
Rettenetes kiszolgálás -

Dzsungel Kávézó & Étterem Budapest

2017. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. december 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
5 fős céges vacsorára mentünk. A pincérnő viselkedése és hozzáállása kritikán aluli volt. Sokszor felénk se nézett, lefelejtett ezt-azt a rendelésből, megkérdezte mit kérünk, majd villámgyorsan otthagyott minket. Az étel közepes adag volt, szerintem túlárazva ízre megfelelt.
Megosztom
Vacsora utáni fagyizás -

Capri Cukrászda Pécs Pécs

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 5.
A férjemmel a vacsoránk után tértünk be ide, az itt olvasott értékelések miatt választottam a helyet. Fagylaltot kértünk 3-3 gombócot. A választék széles volt, az ár átlagos. Valószínűleg nekünk nem volt szerencsénk, de a fagylaltunk erős közepes minőségű volt, az én egyik gombócom viszont szinte ehetetlen! Nagy csalódás volt ez nekem!
Megosztom
2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 8.
Egy nagyon kellemes ebédet töltöttünk itt el a férjemmel, fatálat ettünk ami kiváló volt, utána desszertként rendeltem egy mandulakrémmel töltött palacsintát, ami borzasztóan fojtós volt, krémnek nem mondanám, de a vanília fagylalttal és a csokoládéöntettel azért lement. Mellé bodzás limonádét ittunk, ami nekünk nagyon ízlett. Összességében jó élménnyel távoztunk.
Megosztom


TérképX