Liverpool étterem értékelései

Értékelései
1
2
4
2
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Liverpool értékeléseit!

Olvasd el Liverpool étterem értékeléseit!

MIndig keveset adnak de miért? -

Szent Kristóf Panzió & Étterem Kapuvár

2013. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ételek mennyiség és mínősége is elég keményen megkérdő jelezhető! Nem értem hogy lehet ennyire rossz alapanyagokat beszerezni és ilyen kevés mennyiséget felszólgálni! Elhiszem hogy üzlet a tulajnak is a kissebb adag de azért nem biztos hogy megéri neki ez hosszabb távon sőt szerintem biztos hogy nem! A kiszolgálással elégedett voltam nem lehet rájuk panasz!
Megosztom
Ez a legjobb étterem Kapuváron az biztos! -

Garta Vendéglő Kapuvár

2013. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon jó étterem ,a legjobb benne hogy nagy mennyiségű ételt adnak normál áron és ezt helyben másik éttermek nem mondhatják el magukról! Még menüben is nagy adagokat adnak szóval még simán azzal is jól lehet lakni nembeszélve az étlapról választott ételek mennyiségével garantáltan tele leszel vagy meg sem bírod enni ,pedig én jó evő vagyok!
Megosztom
Jó kis hely Sopronban nagyon udvarias kiszólgálással! -

Jégverem Fogadó étterme Sopron

2014. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 1.
Nagyon jó kis hely csendes nyugodt helyen fekszik! Az ételek mínősége jó mennyiségre is elfogadható és legfőképpen árban viszonylag ólcsó főleg soproni szinten! Nagyon udvaris kiszolgálás itt aztán tényleg megéri borravalót adni a pincéreknek. :)Gyors rendes kiszólgálás udvarias személyzet! A menü is elég ólcson kapható és jó finom is !
Megosztom
Sok pénzért keveset , ez a valóság. -

Rosengarten Hotel étterme Sopron

2014. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 1.
1. Nagyon drága egy étterem még a menü is 2000 ft környékén van! 2.Az ételek mennyisége is nagyon kevés még menüben is a konkurensekhez képest! Mínőségben jók az ételek csak hát a mennyisége ilyen árakért? A kiszolgálás jó a tisztaság is nagyon rendben van!Sopronban egész szép kilátás nyílik az étteremből ez még pozítivum!
Megosztom


TérképX