P Vilmos

P Vilmos adatlapja

4Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2023.06.15
Utoljára itt2026.06.28

Néhány kiemelt értékelés

Időpazarlás 2026. június 7.a párjával járt itt
Egy strandnak a füve olyan, mint egy színpadon fellépő zenész ruhája. Ez a ruha évek óta nem lett mosva, foltozott, szakadt, agyon használt, rongyos. Öntöző rendszer nincs, pedig azt állítják, közép-Európa legnagyobb strandja. A hullám medence gépháza még mindig a 100 évvel ezelőtti ócska képekkel rendelkezik.
Felhasználó fényképei:
Hajdúszoboszlói Strand Hajdúszoboszló - Hajdúszoboszlói Strand Hajdúszoboszló - Hajdúszoboszlói Strand Hajdúszoboszló -
Időpazarlás 2026. június 8.a párjával járt itt
Felhasználó fényképei:
Kihagyhatatlan 2026. június 28.a párjával járt itt
2026 06 25. -én voltunk ott. A negatív kritikákat olvasva kellemes csalódás ért minket. A kiszolgáló személyzet kifejezetten udvariasak voltak. Az egész intézmény állapota jónak mondható. Persze mihez képest. Egy kiváló referenciát mondanék. Például a Demjéni fürdőhöz képest a Hertelendi sokkal jobb állapotban van.