Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend

4,1
12
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Termálfürdő közül
Kategória
Termálfürdő
Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend
Hertelendi Termálfürdő MagyarhertelendHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend
Hertelendi Termálfürdő MagyarhertelendHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend
54 fotó

Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend bemutatkozása

A Hertelendi Termálfürdő- és Szaunapark Pécstől 20 km-re Magyarhertelenden található. Az itt feltörő gyógyvíz nátrium hidrogén-karbonátos jellegű, mely kiválóan alkalmas a reumatikus, ízületi, keringési és idegrendszeri betegségekre. Különlegessége, hogy itt található a Dél-Dunántúl egyik legnagyobb szaunája, mely 60 fő befogadására alkalmas.
Tovább olvasom >>

12 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
60%
Érdekes
30%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
10%
Érdekes

12 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Rácz Tanya Orfű - Napi árak
Napi árak
2025.01.01-ig
Rácz Tanya Orfű
22.900 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.20-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
129.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok
Pihentető hétköznapok
2024.12.20-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval

Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend vélemények

71
79
78
2715
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 64 városban járt márFelfedező - 86 helyen első értékelőNépszerű író - 22 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2715 feltöltött kép
Érdekes 2023. május 27. járt itt
Olyan gyógyfürdőt kerestem Dél-Dunántúlon, ahol még nem jártam, így bukkantam erre a fürdőre. Nagy ősfás parkban lehet parkolni, ingyenesen. A bejárat egy barlangra hasonlít, belépve egy nagy fa szobor fogad. A belépőjegy elfogadható áru, van délutáni jegy is. Az öltözőszekrény kulcsért kauciót kell fizetni.
Itt fényképeztem:
Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - EgyébHertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - Egyéb
Még több kép (41 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
48
116
50
1624
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 124 városban járt márFelfedező - 48 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1624 feltöltött kép
Érdekes 2019. január 2.csoporttal járt itt
December 30. i lazulás a fürdőben. Csoportosan egy autóbusszal érkeztünk.
Bár előre lebeszélt program volt, mégis akadtak gondok a nagy tömeg miatt. De ezt feledtette velünk az élmény. A zsúfolt öltöző után jó és szép medencék. Igaz nem kevés emberrel, de a hosszú hétvége miatt ez természetes. Kellemes víz, látványos kialakítás. Mindenképp érdemes elmenni.
Itt fényképeztem:
Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend -
Még több kép (2 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
74
32
4
102
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 54 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelőNépszerű író - 53 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 102 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2018. augusztus 24.a párjával járt itt
Egy nyári hétköznap próbáltuk ki ezt a kis takaros gyógyfürdőt a Mecsek lábánál. Sikerült is elrejteni,alig találtuk meg a kis falucska után. Nagyon egyszerű és nem túlzsúfolt fürdő. Mégis minden jó megtalálható benne:Gyógyvíz-fedett és árnyékos helyen. Úszómedence,gyerek pancsolók,benti medencék.
Milyennek találod ezt az értékelést?
7
2
3
0
Bronz fokozatú értékelő
Kihagyhatatlan 2018. július 17.gyerekekkel járt itt
Ma a családdal unokákkal újra felkerstük a festői meseszép környezetű családias termálfürdőt. Most sem csalódtunk, rendezett park, rend , tisztaság jellemzi a fürdőt. Ma ebédeltünk előszőr az étteremben, gyors, kedves kiszolgálás volt, a választott étel finom és friss. A medence tisztasága mindig megfelelő, a pici unokák nagyon élvezték a vizet. Mint mi felnőttek úgy szintén. Máskor is visszatérünk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
8
14
1
1
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 15 városban járt már
Kihagyhatatlan 2018. július 11.gyerekekkel járt itt
Átutazóban jártunk Magyarhertelenden, így csak pár órát töltöttünk a fürdőben. Nagyon hangulatos, tetszettek a fa napozóágyak és székek. Nincs tömegnyomor, jutott bőven hely mindenkinek. A környezet gyönyörű, a kilátás mesés a "hátsó" medencéből. Az udvar szép, gondozott bokrok, ágyások. A medencék tiszták, kellemes hőmérsékletűek. A mosdók rendezettek. Jól éreztük magunkat!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Időpazarlás 2017. november 1.gyerekekkel járt itt
November 1-jén, Mindenszentek napján 16 órakor érkeztünk, gondoltuk, hogy délutános jegyet tudunk venni. A pénztárban közölték velünk, hogy mivel ünnepnap van, csak egész napos jegyet tudunk vásárolni. A honlapon viszont ez nem szerepel, csak az, hogy ünnepnapon nem érvényes az akció és a kedvezmény.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2017. június 2.a párjával járt itt
Nagyon jol érezttuk magunkat tiszta rendezett környezett a személyzet barátságos segitökész az ételek finomak és az adag is megfelelő . Gyermek centrikus minden szuper. A mellékhejsegek tiszták ami nem elhanyagolhato élményekben gazdag ,a viz tiszta . Ajánlom mindenkinek a belépő ara is elfogadható,nincs sor állás szóval kiválló hely kereséttek meg .
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos 2016. szeptember 2.gyerekekkel járt itt
Már régebben voltam itt ,aránylag kellemes környezet tiszta a fürdö . A személyzet barátságos az árak átlagosak elfogadhatok. Az élmény része is átlagos ajánlom kis gyerekeseknek . Könnyen meg közelithetö parkolni is könnyü . Ha van lehetöség biztos felkeressük még ajánlani fogom barátoknak ismerösöknek a termál viz is jó minöségü összetételben köszi hogy elolvastad
Milyennek találod ezt az értékelést?
28
36
15
91
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 43 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelőNépszerű író - 41 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Átlagos 2016. augusztus 5.a párjával járt itt
Már nem először voltunk ebben a fürdőben, de nyáron még soha, most nyitva volt az összes medence az udvaron is. Ezzel kapcsolatos a legnagyobb panaszom is, mivel a sok medence közül egy sem volt ahol ne lettek volna gyerekek. Mi pihenni mentünk, de ezt itt nem lehet. A gyerekek köpködnek, az orrukat fújják a vízbe az úszómester nem szól semmiért.
Itt fényképeztem:
Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend - Hertelendi Termálfürdő Magyarhertelend -
Még több kép (2 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 3 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.