Realista étterem értékelései

Értékelései
19
21
27
29
1
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Realista értékeléseit!

Olvasd el Realista étterem értékeléseit!

Egyszerű és már majdnem nagyszerű. -

Bercsényi Kisvendéglő Budapest

2015. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. május 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valódi kisvendéglő a környékén lévő számtalan vendéglátóhely rengetegében. Kockás abrosz, készséges pincér, szolíd teríték, egyszerű szervírozás. Az ételadagok tisztességesek, az ennivaló jó ízű (néhol bánhatnának bátrabban a fűszerezéssel). Egész nap kapható háromfogásos menü, korrekt áron. Finom folyóborok kaphatók. Az italárak igen mérsékeltek.
Megosztom
Biztos pont a kisvárosban. -

Arany Vendéglő Zalakaros

2015. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. április 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ilyen koratavaszi idényben egyedül árválkodik a Bodahegyi úti étterem-soron. A kedves kiszolgáló hölgy: évek óta azonos személy. Jól főznek, a vörösboros szarvaspőrkölt különösen jól sikerült. Korrekt adagokat adnak. Ár és minőség nagyjából egyensúlyban van. Van kis terasz is, ha jó az idő, már ilyenkor is "működik". Sajnálatos, hogy bankkártyával NEM lehet fizetni?
Megosztom
2015. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. április 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kis, teraszos vendéglőcske a "piacsoron". Szépen van terítve, udvariasak. Az igazi meglepetés a konyha: az ember ilyen helyen nem várna profizmust, inkább csak egyszerű, házias ételeket. Alapvetően olaszos stílust visznek (nemcsak pizzában). Amit kóstoltunk mind finom volt. Ebből a sorból is kiemelkedett az "ossabucco" borjú lábszár, finom mártással.
Megosztom
Ügyesen és jól csinálják! -

Rigó Étterem & Pizzéria Zalakaros

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Érdekes hely. Nehéz kategóriába sorolni. Ha megállsz böngészni a sok kirakott táblán szereplő ételválasztékot, rögtön ott terem egy pincér és jó hangulattal invitál betérésre. Rengeteg a menűszerüen kínált ételsor:leves+főétel; főétel+desszert összetételben egyaránt. A fogyasztott ételek minősége jónak értékelhető, a kiszolgálás nemkülönben, mindez csaknem teltházas állapot mellett, utószezonban!
Megosztom
Kár, hogy nem vagyok cseh. -

Friskó Vendéglő Zalakaros

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Előre kell bocsátanom: Karoson két Friskó van! Egy a Szőlő utcában, egy a Bodahegyi úton. Nincs igazi információm, hogy milyen "viszonyban" vannak egymással. Mi minden esetre a Bodahegyi úton jártunk. Halételeket ettünk, amelyek finomak voltak! Jó volt a hőmérsékletük is, még a fogyasztás vége felé is: a tányérok érezhetően elő voltak melegítve.
Megosztom
2014. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. október 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valóban elegáns. Az éttermi rész szint-eltolásos kiépítése, a cukrászda azonos légtérbe helyezése igen hangulatossá teszi. Szépek a bútorok is. Érkezésünkkor az éppen kifelé tartó pincér megfordul és fogad! (Manapság nem túl sűrű jelenség! ? )
A kiszolgálás jó, az ételek a jó és a kitűnő között "helyezkednek el". Kisebb hiba: a borlap kínálata bővebb, mint a valóságos választék.
Megosztom
Főszezonban még jobb lehet. -

Kormorán Étterem Poroszló

2014. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 6.
Hétfő. Éppen dél van. Utószezon, mi vagyunk csak vendégek. A fogadtatás barátságos: "minden van, ami az étlapon olvasható".
A választott halételek (elvégre a Tisza-tónál ez illik) finomak. A tálalás megfelelő, bár sajnos halkést, halvillát nem kaptunk.
A II. kategóriát (ez van kiírva) bőven teljesíti!
Megosztom
2014. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 2.
Hát igen! Megváltoztak a "szokások": Budapest-Belváros-turistaszezon-vasárnap este(22 óra) és az étteremben már csak 1 asztalnál ülnek. Ezért vannak csak nyitva (bár a hivatalos záróra még messze)! De udvariasak, 3 pincér is rendelkezésre áll (nincs több vendég! )és hoznak fél-adagot (mert ilyenkor nekem csak a bor "kedvéért" kell). Van jó minőségű folyó-boruk.
Megosztom
Kertvárosi kisvendéglő -

Csalogató Étterem Budapest

2014. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 26.
Valódi, nosztalgikus kisvendéglő. Jó időben kellemes utcasarki terasszal, kockás abroszokkal, udvarias kiszolgálással. A vendég-összetételen látszik, hogy a többség rendszeresen megfordul itt. Az ételek minősége, mennyisége megfelel a kategóriának és az áraknak. Jó az italválaszték és a kért italokat a karakternek megfelelően szolgálják fel.
Megosztom
Kedvesebb lenne, ha a kiszolgálólány kedves lenne. -

Aranyhal Étterem Budapest

2013. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. december 3.
A halételek, amit rendeltünk kitűnő minőségűek voltak. A tisztaság kifogástalan. Sok "nyugger" jár oda, valószínüleg máskor is. Jókat beszélgetnek, esznek-isznak s ezzel egy kellemes alaphangulatot teremtenek. A csinos, fekete felszolgáló-lány mísz, mosolytalan, merev! Az árak szolídak, még a kitűnő palackozott minőségi boroké is.
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX