Realista étterem értékelései

Értékelései
19
21
27
29
1
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Realista értékeléseit!

Olvasd el Realista étterem értékeléseit!

2013. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem sokkal ezt megelőzően már írtam véleményt a Karikásról. Hangulatáról, berendezéséről, tisztaságáról ma is csak jókat tudok jelenteni. Gazdasági gondok miatt (csődeljárás), információk szerint néhány hónapra bezárt, majd újra kinyitott, teljesen lecserélődött személyzettel. Ez a kiszolgáláson nem hagyott nyomot: fiatal, jó kedélyű, udvarias pincérekkel találkoztunk.
Megosztom
Jó helyen van, jó ételekkel. -

Kemencés Csárda Hajdúszoboszló

2013. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 10.
A berendezés hangulatosan népies, magyaros. A kiszolgálás korrekt, megfelelően gyors. A tálalás, szervírozás átlagos, "semmi cicó". Az általunk választott ételek (halászlé, kakashere-taréj-zuzapörkölt, rántott harcsafilé. . . )jóízüek, az adagok megfelelők voltak. Kérdésünkre a felszolgáló azt is őszintén megmondta, amit nem ajánlott "teljes szívvel".
Megosztom
Kellemes, családias vendéglátás. -

Lorena Étterem Hajdúszoboszló

2013. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 10.
Családi fenntartású, családias hangulatú. Barátságos, udvarias kiszolgálás, tisztaság. Enyhén mediterrán jellegű berendezés, különleges hangulati elemek nélkül. Vannak egyedi ételvariációk(pl. :"nagyétvágyú tál"), a tálalás gusztusos,az ételek jóízüek, DE már a felszolgálás pillanatában sem elég melegek! ? Szezonon kívül a feltüntetett borválaszték hiányos volt.
Megosztom
Kisvendéglő, nagy igények nélkül. -

Makk 7 Vendéglő Budapest

2013. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. július 31.
Évtizedekkel ezelőtt jártam itt. A személyzeten kívül nem változott semmi: egyszerűen, de jól főznek; becsületesen kiszolgálnak; mindent adnak amiük van, ha kéred; azt számolják amit fogyasztottál. Kis családi "bulit" rendeztünk most, nosztalgiából is. A kis különtermet vettük igénybe, ezért a jó hangulat jórészt a mi érdemünk, de a kiszolgálás sem tett semmit ellene (s ez bizony érdem!
Megosztom
Kérünk néha egy kis mosolyt! -

Mongolian Barbecue Budapest

2013. júliusban járt itt
Értékelt: 2013. július 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi rendezvény keretében jártunk itt. Kiváncsi voltam, mert évtizeddel ezelőtt voltam utoljára és más értékelő oldalakon sok negatív észrevételt olvastam. Az ételsor választéka és minősége jó. Az italokkal sincs semmi baj. A tisztaság is megfelelő, a belső kert padozatának hullott leveleit nyilván nem lenne helyes a vendégek fogyasztása közben sepregetni.
Megosztom
A múlt : elmúlt! -

Víg Kalmár Étterem Budapest

2013. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. június 30.
Az a társadalmi miliő, az a vendégkör, amelyre ez a vendéglátóhely "ráépült" alighanem a múlté. Látszik is, mert általában üres! Tiszta, rendes az ételek minősége nem romlott, de az egész hangulattalan. Itt-ott már a "tartalom" is kezd "korrodálni" : nincs az az étel, ami szerepel az étlapon; a Borlap és a borkészlet nincs szinkronban. . .
Megosztom
2013. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. május 30.
Két "szakaszban" érkeztünk. A 2. szakasznak külön kellett reklamálnia, hogy vegyék már fel a rendelést. Szöveg:"nem én vagyok a maguk pincére"!?
Az ételek nem rosszak, az árak elviselhetők, a műsor -A HÁTTÉRZENÉT KIVÉVE- prűd, helyenként primitív.
Többször jártam itt, én is állítom: VISSZAFEJLŐDÖTT!
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX