Realista szállás értékelései

Értékelései
19
21
27
29
1
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Realista értékeléseit!

Olvasd el Realista szállás értékeléseit!

Minden kezdet nehéz. -

Avar Hotel Mátrafüred

2020. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. július 31.
A szálloda még új. Az értékelés is kevés: a "csodás" és a "kiábrándító" között mozog az a 3 is ami van. Megpróbálom áthidalni a szélsőségeket. A szálloda nagyon szép, bár több olyan tere is van, aminek az értelmét nem sikerült megfejtenem. A wellness mérete -főleg a külső résszel együtt-és a kialakítása teljesen korrekt, a szauna részleg kiemelkedően nagy és változatos.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A legjobb a wellness-e. Úszómedence, külön élménymedence, 2 gyógyvizes és merülő medence, szaunák, gőzkabin, sószoba, jégkút, fittnes-terem: szóval ebben a tárgyban minden és megfelelő színvonalon. A szoba tágas, tiszta az ágybetétek és párnák kényelmesek. A padlószőnyeg ragasztása viszont elengedett, hullámos az egész, ami a kényelmet alapvetően nem befolyásolja, de esztétikai látványként lehangoló!
Megosztom
Jó hely! Megismételhető. -

Hotel Eger & Park Eger

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 13.
Eger belvárosában, kellemes városias környezetben. Szép nagy a wellnese,kellemes és rendszeresen működő élményelemekkel, változatos szaunavilággal. Nagyon jó, hogy van külön-jó hőmérsékletű-úszómedencéje! Az étkezés változatos és ízletes. A reggeli választéka még bővebb, mint a vacsoráé. Kifogástalanul udvarias és készséges a személyzet, a recepcióstól a szobalányokig!
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4.
Világörökségi terület. Gyönyörű természeti környezet. Szépen megépített, modern szálloda. A legnagyobb értéke mindezek felett a végtelenül udvarias és készséges kiszolgálás! A wellnesse elfogadható méretű, jó elrendezésű és szép tiszta. Jó lenne egy valódi úszómedence és némi élményelem a gyermekmedencébe is.
Megosztom
Tisztelet a kastély feltámasztójának! -

Hotel Vécsecity Hernádvécse

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igen szép és jól megkonstruált komplexum. Mindemellett egy kellemes szálláshely. Kár hogy nem a nyugati határszélen van ahol a vendégigény jobban közelítene ehhez a szinvonalhoz. Minden ellenkező híresztelés dacára, a klasszikus (romantikus) részek és a modern megoldások szimbiózisban vannak egymással.
Megosztom
Kissé eldugott, de kellemes hely. -

Hotel Aquarell Cegléd

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 16.
Jó színvonalú wellness szálló. Bár úszómedencéje nincs, de az élménymedence vízfelülete jelentős és helyenként-időnként lehet úszni is (bár ehhez a vize kissé meleg). Kedvező a viszonylag korai nyitás (fél 8). Pozitív, hogy a wellness-ben és a recepció szintjén nyitva van a bár, még így főszezonon kívül is!
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 25.
A város egyik legszebb utcájában van. Gyönyörű a kertje, ápolt tavacskával, csobogókkal. Hangulatos külső teraszok vannak, ahol ki is szolgálnak. A szoba-fürdőszoba tiszta, rendes,4*-nak megfelelő átlagos felszereltséggel. A mosdónál a piperepolc kicsi. A balkonajtó zárja hibás, nem lehet bukóra nyitni. Nem ártana egy szúnyogháló. Az ágyak kényelmesek.
Megosztom
Jó szálloda, kis hibákkal -

Aura Hotel Balatonfüred

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 21.
Új, modern és a maga nemében szép is. Nagyon ügyelnek a tisztaságra. A személyzet minden fronton udvarias, készséges. Az étterem elegáns, az ételek jó minőségüek. A hidegbüfé reggel és este is tartalmaz halakat, ami máshol kevés helyen található meg! A frissen készülő meleg reggeli és vacsora-fogások finomak és szépen vannak tálalva.
Megosztom
városszéli csárdából, jó szálloda! -

Szárcsa Hotel Székesfehérvár

2015. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. december 25.
"Karácsonyi csomag" keretében először jártunk itt. Jól jártunk a választással! Ötletes és szellemes, hogy minden szoba más-más belsővel rendelkezik: "úri középosztály", "gazdag paraszt" és egyéb karakterek is megtalálhatók. A közös terek is kellemesek, tiszták.
Megosztom
Gyönyörű helyen, szép szálloda, kis hibákkal. -

Hotel Narád & Park Mátraszentimre

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korszerűen felszerelt, újszerű állapotú szálloda, tágas belső terekkel. Kint játszótér, teniszpálya, stb. A közelbe jelzett túristautak. A mátrai környezet gyönyörű! A wellness praktikusan, ízlésesen van kialakítva, tiszta, gondozott. A kérdés: teltház-közeli helyzetben, milyen zsúfoltság lehet? Szálloda-vendégek mellett külső látogatókat is fogad, de az öltözőkből hiányzik 1-1 centrifuga!
Megosztom
2 oldalon / 19 találat


TérképX