Realista szállás értékelései

Értékelései
19
21
27
29
1
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Realista értékeléseit!

Olvasd el Realista szállás értékeléseit!

Régi és még is új. -

Duna Relax & Event Hotel Ráckeve

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
"Kék Duna" korszakban is jártunk itt, de annak bizony már vagy 4-5 éve. Emlékeink az akkori élményekről sem rosszak, de érezhetően emeltek a színvonalon. A wellness kisebb átalakításokkal alapjaiban ugyan azt nyújtja (az úszó medence "hideg" vizére való panaszkodás mindenütt tapasztalható, de az nem a vízhőmérsekletet, hanem a magyarok "edzettségét" tükrözi!
Megosztom
2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. május 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rendes, tiszta, a kategóriának megfelelő szoba. A jelzett kisebb problémákat azonnal rendezik. Meglepetésként értékeltük, hogy igen sok TV-csatorna fogható (magyar szállodában még nem találkoztunk a "mezzo"zenecsatornával! ). Sajnálatos, hogy csak pici, 32 cm-es Tv van beállítva. A wellnessben minden lényeges elem megtalálható: úszásra alkalmas medence, jacuzzi, gyermekmedence, szaunák, merülőmedence, aromakabin.
Megosztom
2015. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. február 25.
Rövid, kétéjszakás kikapcsolódásra jöttünk. Korábbról is ismerjük a Balneot, nem volt rossz most sem. A tisztaság, udvariasság kifogástalan. Az ételválaszték-és minőség jó. A szobánk rendes volt, mindent bekészítettek amit ígértek. A TV picike, a vétel minősége gyenge, kevés csatorna, azok is össze-vissza.
Megosztom
2014. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. október 6.
Az éttermében voltunk ebéden. Amióta kibővítették hangulatosabb lett. Az ételek elnevezése romantikus, egyébként jó ízüek. A tálalás egyszerű, a felszolgálás rendes, a kategóriának megfelel. A borlap kínálatát nem fedi le a valóságos készlet. Az aperitivek ára igen baráti. Kellemes az asztaldekoráció.
Megosztom
Nem luxus, de az árát megéri. -

Solaris Apartman & Resort Cserkeszôlô

2014. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. március 16.
Az apartman, amelyben megszálltunk tágas, tiszta és praktikusan berendezett. Törölközőt 1-et adnak fejenként, fürdőköntös bekészítés nincs a szolgáltatásban. Igen előnyös, hogy kb. 50 m-re van a városi -igen szép- fürdő, ahová a vendégéjszakákkal azonos számban biztosít belépőt a szállás-szolgáltató. A kislétszámú személyzet udvarias, igen barátságos.
Megosztom
Csendes, szolíd pihenés. -

Ágnes Hotel Hévíz

2014. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 26. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátságos, családias, kellemes szálláshely, szívélyes kiszolgálással. A három csillagot(*) tisztességgel teljesíti! 13 m-es úszómedencéje 27-28 C fokos (az "edzett" magyarok többsége szerint:"BRRRR, de hideg"), 8-10 férőhelyes jacuzzija 30 fok fölötti +finn szauna, sókamra. Tisztaság és rendezettség mindenütt.
Megosztom
Itt jól Szilveszterezhetsz, ha szuperigényeidet otthon hagyod. -

Bonita Apartman Hotel Cserkeszôlô

2013. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 3.
Ismét itt töltöttük a Szilvesztert. Rendesen megszervezték, s minden amit ígértek(étel, ital, sétahintózás, fürdőbelépő, zene, tombola, tüzijáték) teljesült! A reggelik kínálata szerény, de nem szegényes. A vacsorák bőségesebbek, zömében jól elkészített ételekkel. A szilveszteri "gála"vacsora és az éjféli ételkínálat színvonala még jobb volt.
Megosztom
Szép kisvárosban, többre érdemes szálláshely. -

Club Mendan Apartmanház Zalakaros

2013. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2013. május 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Üdülési joggal, évek óta járunk ide. Nehézségek árán, de biztosítják a megfelelő szintű apartmanfelszerelést. Igaz, az eredeti szerződésben foglaltak nem teljesülnek maradéktalanul. Az uszoda-szauna jó színvonalu. Az átrium (belső udvar) elhanyagolt,üres, félbehagyott fejlesztés nyomaival. Az igazi előnyök "kívül" vannak: a városi fürdő közelsége, a szép közterületek, jó vendéglők.
Megosztom
Jó helyen, jó hotel, öreg szobákkal, profi szakáccsal! -

Hotel Korona Wellness, Rendezvény & Borhotel Eger Eger

2013. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. május 14.
Minden tiszta. Mindenki szolgálatkész. A wellnessben minden működik (bár csúcsforgalom esetén lehet zsúfoltság). A szálloda csúcspontja a konyha : a SZAKÁCS!! Mindezekhez nem illik a (3¤-os) szoba állapota, minősége(lelakott, ósdi bútorok,nyikorgó, kopott szerelvények,szárítási lehetőség hiánya)!
Megosztom
2 oldalon / 19 találat


TérképX