2026. május 1.a párjával járt itt 55Sokadszorra voltunk nejemmel a hét elején. Négy nap, három éj, ez kellemes. Nem sok, nem kevés. Mindennel elégedett vagyok. Az ár is jó. A személyzet figyelmes, a tisztaság elvárásoknak megfelelő. A wellness is szuper, főleg hogy nem voltunk sokan. A felújítás sokat dobott a megjelenésen! Visszatérünk!
2026. február 5.a párjával járt itt 55Tegnap jöttünk haza. Három éj, négy napot voltunk, nem először! Minden szempontból tökéletes! Visszatérünk hamarosan!
2025. május 23.a párjával járt itt 55Négy napot töltöttünk el párommal immár sokadik alkalommal a szállodában. Kifogástalan minden. Személyzet, tisztaság, étkezés. Telt háznál a wellness kissé szűkös, de türelemmel megoldható. A felújítás jól sikerült! Visszatérünk!
2025. január 29.a párjával járt itt 55Az elmúlt héten voltam nejemmel a szállodában, immár sokadszorra. A rend, tisztaság a megszokott, az ételek szuperek. Az ágy kényelmes. A személyzet barátságos, kedves, kezdve a takarító személyzettől a pincérekig. A recepciós hölgyek savanyú ábrázatát a téli idöjárásnak tudtuk be. Összegezve: kiváló hely, visszatérünk!
2024. szeptember 5.a párjával járt itt 55Szeptember első napjaiban voltam nejemmel a szállodában, immár sokadszorra. Mindennel elégedettek voltunk. Tisztaság, személyzet, ételek, wellness. Külön kérésemre mozgáskorlátozott szobát kaptam, mivel nemrég műtöttek. Mindenkinek ajánlani tudom. Visszatérünk!
2023. december 7.a párjával járt itt 25A tisztaság jó. Kaja bőséges. Személyzet kissé " kedvetlen"! Szobák hidegek. Wellness alulméretezett, mindenért szólni kellett. Ára jó. Tapasztalatszerzésnek megfelelő. Először voltunk és utoljára.
2023. október 12.a párjával járt itt 55Sokadjára voltunk nejemmel a szállodába,nyugdíjasként először. Nem csalódtunk! Minden kifogástalan volt,rend,tisztaság,személyzet és az ellátás is. A szakácsra ügyelni kell, kifogástalan! Remélem hamarosan visszatérünk!