![]() 2014. március 6.barátokkal járt itt
2014. március 6.barátokkal járt itt 2 éjszakát töltöttünk az apartmanban a tavalyi Pálinka fesztivál ideje alatt. Az üzemeltető hölgy nagyon kedves volt, mivel vonattal érkeztünk, kijött elénk az állomásra, így nem kellett taxiznunk a szállásig,. Az apartman remek környéken volt. Könnyen megközelíthető volt a Várkert. A közelben megtalálható pékség, abc.
Az apartman téliesítve is volt,padlófűtéses, így éjszaka sem fáztunk. A tisztaság kiváló volt. Megyünk máskor is.
![]() 2014. március 6.a párjával járt itt
2014. március 6.a párjával járt itt Karácsony előtt jártunk az étteremben. Már az ajtóban döbbenet fogadott. Jeleztük, hogy este 7 re volt foglalásunk xy néven. Az egyik pincér azt mondta, hogy megkérdezi valahol, majd kiment az utca ajtón. Mire nyeglén kérdezgettek vissza, hogy Biztos, hogy ide? Nem a szomszédos borbárba? és biztos, hogy ilyen néven?
Mindezt úgy hogy ott álltunk kabátban az ajtóban az egyébként üres étteremben. Megalázó volt. Majd visszajött, mondta, hogy hát ő nem tudja. És akkor nagy nehezen leültettek minket egy a sarokban lévő asztalhoz. Az asztalon műhelyekben használatos zsemleszínű papír volt abrosz helyett. A barátnőm annyira felzaklatta magát, hogy teljesen rossz hangulatban telt a vacsora a történtek után. Az egyetlen ami pozitívum az az étel volt. Nagyon finomat ettünk. De ilyen fogadtatás után nem fogunk visszatérni többet.
![]() 2014. március 6.barátokkal járt itt
2014. március 6.barátokkal járt itt Harmadjára jártam az Aquarellben. Elsőre 2010ben el voltunk ájulva. A személyzet kedvességén. Az ételek minőségén. A wellness szolgáltatásokon. Másodjára 2011 ben is minden kiváló volt. 2013 ban már hanyatlást érzékeltünk. Az ételek egyhangúak voltak, nem volt az a korábbi ízvilág.
A szaunák melletti mosdóban egész nap állt a víz és meglehetősen piszkos volt. A fürdőköpenyek övtartói le voltak szakadva. A törölközőket 3 nap alatt nem cserélték, viszont a szobában nem volt lehetőség rendesen kiteríteni megszárítani őket. Amennyiben lesz változás, még szívesen visszatérek a szállodába, mert korábban nagyon szerettem.