Tengerész szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Tengerész értékeléseit!

Olvasd el Tengerész szállás értékeléseit!

2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. február 13.
Családommal voltam itt és nagyon meg voltam velük elégedve a szállás és a welness is kiváló volt. Ha lehetőségem akad ismét elmegyek ide. A parkolás megoldott volt a környéken kirándultunk A megközelítése jó akár autóval akár vonattal könnyen elérhető. Az ár érték arány jó egy nem túl tehetős család is megteheti ,hogy itt töltsön el egy hévégét .
Megosztom
Munkásszálló -

Hotel Napfény Zalakaros

2019. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. január 27.
Karácsonyi pihenésre voltunk itt és több nem is volt a kaja nulla a felszolgálók unott képpel szedték a használt tányért ünnepi hangulat semmi. Rendeltem pezsgőt megkérdezték mit ünnepelünk? A csocsocsó és sok más is fizetős volt úgy mint a parkoló is.
Megosztom
egy kellemes pihenés a rengetegben -

Fenyves Hotel Békéscsaba

2015. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. május 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fenyves Hotelt mindenkinek csak ajánlani tudom . A családommal voltunk a Békéscsabai Csülök fesztiválon ebben a Hotel- ben szálltunk meg a szoba patyolat a wellness részlege kiváló minden kívánságot kielégítő. Az étteremben csak a kívánságainkat lesték az adag teljesen elég volt és nagyon finom. A portaszolgálat a vendégek kényelmét szem előtt tartva ugrásra készen álltak.
Megosztom
2015. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. május 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szálloda elhelyezkedése és az ár miatt döntöttünk úgy ,hogy a karácsonyt a Hotel Garában töltjük . A kiszolgálás és az ételek bőséges és finom volt. A szoba egy agyonkoptatott padlószőnyegű és hideg szoba volt ugyanis a radiátort csak jóindulattal mondhatnám langyosnak. Elfelejtettek törölközőt és a létszámunknak megfelelő ágyneműt adni.
Megosztom


TérképX