TiboldS6 szállás értékelései

Értékelései
3
4
1
0
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg TiboldS6 értékeléseit!

Olvasd el TiboldS6 szállás értékeléseit!

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2.
Tavaly Júliusban voltunk itt nyaralni a családommal. Akkor még nem volt kész a Wellness részleg, (pedig készen kellett volna lenni _:( ), illetve a játszótér is felújításra várt. A medence sajnos nem fűthető, néha kicsit hideg volt. A szoba tiszta, rendezett, szép kilátással. A személyzet kiválóan helyt állt :) Az étkek finomak voltak, mindig nagyon jól laktunk.
Megosztom
Erdőbényei nyaralás -

Magita Hotel Erdôbénye

2016. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 17.
A családommal voltunk a Magita Hotelben Június végén. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállással nem volt gond, a kiszolgálás plusz az ételek finomak voltak. A masszázst viszont nem ajánlom senkinek, mert nem azt kaptuk amit vártuk, illetve csak pepszi van, ami hát mondjuk ki egy forintot sem ér :) Összességében pozitív élményekkel jöttünk haza.
Megosztom
Tihanyi kiruccanás -

Csátó Vendégház Tihany

2013. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 12.
Júliusban nyaraltunk itt szűk családdal, 3 felnőtt és egy 3 éves kislány. A szállás kiválasztásakor nagyon fontos szempont volt számunkra, hogy az OTP Szépkártyát elfogadják! Szuper vendéglátás és kiszolgálás fogadott minket. Az elhelyezés pazar, a centrum és a part ugrásnyira van a szállástól.
Megosztom


TérképX