2015. február 17.családjával járt itt 55 2015 januárjában jártunk ebben az étteremben. Tájékozódtunk előtte a neten, hogy hova lenne érdemes beülni egy jó vacsira. Erről az étteremről jókat írtak, így hát gondoltuk kipróbáljuk. Az étterem berendezése modern, új de ennek ellenére nem hideg, hanem nagyon barátságos. Gyönyörű dekorációk a falon, kellemes meleg színekkel festett falak.
Minőségi csempék burkolatok a mellékhelységekben. Amit kiemelnék, az a központi klímatizáló berendezés. Eddig itthon ilyet nem nagyon láttam, de aki ismeri ezt a megoldást, az tudhatja hogy mennyire kellemes érzés egy ilyen helységben tartózkodni. Mindenhol egyenletes hőmérsékletet biztosít. Nincs nyakunkba verő huzat, ami nagyon sok embert zavar, főleg aki érzékeny a klimára. Ugyan nem nyáron voltunk, ezért csak feltételezem hogy használják is, nem úgy mint egyes spórolós éttermek ahol meg lehet gyulladni nyáron. A személyzet nagyon készséges, udvarias és rugalmas. Az ételek isteni finomak, nagy adagok, és szépen vannak tálalva. Ha ki kellene emelnem egyet, az a tejfölös gombás vadraguleves lenne. Nagyon tartalmas,sokféle gomba felhasználásával készült. Minőségi ,színtiszta, mócsingmentes húsokkal telepakolva! Aki kellemes helyen szeretne finomat enni, és mindezt reális árakon, akkor mindenképp ezt az éttermet ajánlom!
2015. február 17.egyedül járt itt 45Ha finom házias ízekre vágysz, menj a Corsoba! Házias ízek, mindig friss alapanyagokból készült ételek. A főzelékek isteni finomak. A pénztárosnéni mindig nagyon cuki, és mindig mosolyog!
Nagyon tartalmas levesek és főzelékek az étlapon. A palacsinta nagy kedvenc
Ja, és mindez nem horror árakon! Szóval nálam nyerő ez a hely. Nem véletlen hogy délben mindig tele van, ezért érdemes időben érkezni.