![]() 2017. április 20.családjával járt itt
2017. április 20.családjával járt ittNagyon jó helyen van a szálloda,A személyzet kedves,barátságos. Mindenhol tisztaság van,a szoba kényelmes. Az étkezés,nagyon jó vacsorák voltak,a svédasztalos reggelinél volt választék. egyedül a meleg tejet hiányoltam,mert a kakaóhoz és a kávéhoz jó lett volna. a velnesz részlegen is minden volt ,jó volt a szauna,a dzsakuzi és tényleg tisztaság volt.
![]() 2016. november 25.barátokkal járt itt
2016. november 25.barátokkal járt ittA szálloda minden szemponból nagyon jó,a személyzet kedves, a kiszolgálás szinvonalas ,az ellátás,háromszori svédasztalos kiszolgálás,minden ami szem -szájnak megfelel. A programok is nagyon jók. A szállodában tisztaság van,ez látszott a szaunában is. A szobák szépek és tiszták. A nappali programok,sétahajozás,kocsikázás,kisvonatozás nagyon nagy élmény.
![]() 2016. április 12.barátokkal járt itt
2016. április 12.barátokkal járt itt A szálloda előnye,hogy a belvárosban van. Közel a Tisza és minden nevezetesség. A személyzet kedves és udvarias. A reggeli svédasztalos,tényleg van minden,amit az ember enni szeretne. A szálloda nagyon szép belülről is. Vannak még hiányosságok,de remélem majd kijavítják.
A fürdőnél a tolóajtó elég zajos,az öblitő érdekes hangot ad és kicsi a mellékhelyiség és nincs szagelszívó. Ezeket leszámitva nagyon szép hely.
![]() 2016. április 12.barátokkal járt itt
2016. április 12.barátokkal járt ittNagyon szép hely,a kiszolgálás szinvonalas,az ételek finomak és árban is nagyon jólevesk. Tetszet,hogy van menü és változatos. 1250 ft-ért leves,második és vagy kávé ,vagy sütemény. Minden nap ott ebédeltünk. Ajánlom másoknak is,akik Szegeden járnak. A mellékhelyiség tiszta. Nagyon tetszett a kinti rész,így tavasszal és nyáron nem kell benn enni.
![]() 2015. július 15.gyerekekkel járt itt
2015. július 15.gyerekekkel járt itt A Szálloda nagyon szép,a személyzet kedves,udvarias. Az unokámmal voltam,neki minden nagyon tetszett. Az ellátás reggeli és a vacsora nagyon változatos,rengeteg ételből lehet választani. Nagyon jó,hogy a fürdőbe át lehet menni egy szál fürdőruhában. Nekem minden tetszett,ha lehet majd mégegyszer elmegyek.
Örültem,hogy síkerült akcióban lefoglanom ezt a jó szállást. Továbbre is figyelem az intenettet és ha lesz lehetőség jövöre a másik unokámmal jövök el.