A borkóstoló, borászat és pincebemutatás nagyon színvonalas, jó hangulatú, a borok és borkorcsolyák finomak. A három nap alatt ez volt a legjobb program. Az ezt követő (tányérszervizes) vacsora szörnyű és hideg volt, szerencsére nem is voltunk éhesek, mert a borpincében jóllaktunk a finom borkorcsolyával. Másnap a disznóvágás 7 órától kora délutánig követhető. A hentes nagyon ügyesen, gyorsan dolgozik, füle, farka, bőre, főttmáj kóstolót kínál a vengégeknek, nagyon finom hurkát és kolbászt készít. A programban leírt 16-tól 17-ig tartó friss tepertő kóstoló valószínű elmaradt, mert 16 óra 10 perckor már sehol nem találtuk nyomát sem. A disznótoros ebéd: - húsleves, némi sózás után jó lett, és nem volt teljesen hideg, (másfél decis csészébe kellett szedni a leveshúst, zöldséget, tésztát, és levest) -toroskáposzta épp hogy langyos, nagyon-nagyon sós, -sülthusok finomak, de hidegek, - krumpli ehetetlenül hideg. Vacsora: -sült hurka-kolbász vöröskáposzta finom, de langyos, hagymás tört burgonya teljesen hideg. A sütemények említésre sem méltók, inkább rossz, mint jó. A svédasztalos reggeli finom, nagy választék, tea, kávé, gyümölcslevek. A disznóvágás napján egész napos italfogyasztás kiváló, (pálinka, borok, üdítők, gyümölcslevek, szóda, kávé) az elfogyott italokat rendszeresen pótolták, mind a kinti diszóölésen, mind az étteremben az étkezéseknél.