Kalauz József: Lassan jött finom vacsora. - Tinódi Étterem Sárvár

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Húsvét >>

Tinódi Étterem Sárvár értékelése
4. helyezett a 21 sárvári étterem közül

Értékelést írta:
7 szállásértékelés 9 városban járt
2 étteremértékelés 10 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Lassan jött finom vacsora.

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 7.
Fürdőzés után mentünk egy vacsora erejéig. Az innivalót hamar megkaptuk, de az ételekre egy órát vártunk. A fél perces áramszünet és a sok vendég volt az indok. A tálalás és az íze is nagyon kiváló volt. Sajnos helyhiány miatt a cigizős oldalra tudtunk leülni, de nem volt vészes, pedig itt is voltak minden asztalnál. Fizetésnél jólesett az elnézés kérése. Az élő zene nem mindig hozta az elvárt szintet.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság: Átlagos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Kalauz József felhasználót?    Igen

2019. szeptember 2. - Tinódi Étterem válasza Kalauz József értékelésére:
Kedves Vendégünk! Örülünk, hogy összességében elégedettek voltak éttermünkkel! Tuljadonképpen Ön már leírta, hogy sokan voltak, a végén elnézést kértünk, a várakozás miatt. Kérem gondoljon a 45-50 °C - ban dolgozó szakácsokra is, akik mindent megtettek azért, hogy Önök és a többi Vendég is finomat egyen és jóllakjon! Máskor is szeretettel várjuk! :)
Góczánné Bukovics Ildikó, tulajdonos
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Tinódi Étterem Sárvár
Cím
9600 Sárvár
Hunyadi út 11.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. július 29.
Ajánlás útján jutottunk el ehhez az étteremhez! Nagyon finom ételek és bőséges adagok. Kedves és precíz kiszolgálás, így kellene minden vendéglátós helyen!

2019. január 29.
Sárvári tartózkodásaink alkalmával mindig meglátogatjuk ezt a sajátságos hangulatú éttermet, ahol legtöbbször a címben szereplő ételt választjuk. Amikor ettől eltérünk, akkor sem csalódunk. Az adagok nagyok, finomak, gyorsan elkészülnek és nem kerülnek sokba. A fiatal pincérek felettébb...

2018. június 3.
Kicsit messzebb található az étterem a központtól, de belépve hangulatos kis kerthelyiségbe csöppentünk. Kicsit csárda jellege van a helynek, de mi pont ezt szeretjük. A választott főételek bőségesek és nagyon finomak voltak. Ki is találtuk a párommal, hogy másnap itt reggelizünk, mert láttuk az...