Nagyon szép a szálloda építészetileg, a zárt, fedett udvarok nagyon tetszettek nekünk. A wellness részleg kiváló minden részében, a gyógyvizes medence számunkra nagyon kellemes meglepetés volt. A szauna részleg tökéletes. Az étterem reggeli és vacsora választéka minden igényt kielégítő. A szálloda könnyen megközelíthető.
A szoba kényelmes alapterületű, elég nagy erkéllyel, a mi szobánk a thermál medencére nézett. Mivel a wellness 1/2 9-ig van nyitva, ezért csendes volt este már a szoba. Szép tiszta volt, nagyon jó volt a hűtő kialakítása. A szobába bekészített wellness-szauna törülköző is jó ötlet.
A reggeli és vacsora változatos és széles választékú vokt, rendkívül ízletes. Külön kiemelném a reggel friss péksütemény, a vacsora utáni desszert választékban a kompótot és sajtválasztékot. A személyzet kedves vokt és segítőkész. Az épület belső kialakítása külön hangulatossá teszi a szállást. Mindenképp visszamegyünk.
Az egész szálloda területén nem volt megfelelő a hőmérséklet, a medencetérben kifejezetten alacsony volt a hőmérséklet, a medence vize hűvös,A medencetérből kilépve a folyosóra kifejezetten huzatos és hűvös volt.Azt gondolom egy 4 csillagos szálloda erre sokkal nagyobb figyelmet kell,hogy fordítson.
Nagyon zavaró volt az 1. emeleti "kocsma". Még a 4. emeleten is minden este azt kellett hallgatnunk, ahol először egy osztrák nyugdíjas csoport, utána pedig egy vadász társaság ordítozott estig. Az élő zenére se lettünk volna kíváncsiak, a tv-t se hallottuk tőle.
Az étkezéseknél folyamatos a pincérek "támadása", a fejed fölött nyúlkálnak a tányérért, és kérdezgetik, hogy mindennel elégedettek vagyunk-e, amikor tele a szánk vagy éppen beszélgetnénk egymással.
Már többször pihentünk az Ensana Termál Hotelben Sárváron. Mindig udvariasan, készségesen fogadtak bennünket. A felmerülő kéréseinkre kielégítő válaszokat, segítséget kaptunk. A szobák kifogástalanok, minden kényelmet kielégítőek. Jövőre is biztosan menni fogunk hozzájuk. Úgy megyünk a hotelbe, mintha haza mennénk. . . . . . .
Hianyzott a szobaban a törölközőszaritó. A szaunalepedőt nem csereltek lent fel kellett vinni vizesen a szobaba. Hianyzott a merűlőmedence es a fűrdőruhaban szaunazo embereknek biztositott szaunapark. A meztelen emberek törölköző nelkül ültek a szaunaban higenia igy nulla. Etteremben hianyzott reggel a tejbegríz vagy tejberizs es a tejes edenyek is többnyire üresek voltak.
A hotel könnyen megközelíthető. Személyzet rendkívül kedves , segítőkèsz. A szoba tiszta volt ès jól felszerelt, ágy extra szèles ès kènyelmes. A wellness rèszleg a cèlnak tökèletesen megfelel. A reggeli ès vacsora változatos ès finom.
Itt èrdemes megemlíteni a személyzet segítőkèsz ès barati hozzáállását minden vendèghez. A "sèrűlt vagy korlátozott" vendègekre külön figyeltek . Nekem egy dolog hiányzik ès furcsa a wellnesben amit nem èrtek. Ha leviszem az ide szánt szauna lepedöt ès törölközőt , azt vissza is kell hoznom a szobába . Itt nem tudom kiteregetni mert nincs törölköző száritó. Sajnos erkèly sincs a 4. emeleten , így landol a csap alatt egy nagy kupacba. Ezt reggel cserèlik természetesen , de ez így nem higènikus ès jó. Máshol a wellnesben szokták ezt cserèlni. De összessègèben kitűnő ez a hotel , nagyon jól èreztük magunkat.
Nagyon tetszett a szobák mérete és az , hogy van erkély. Szuper dolog, hogy van bekészítve köntös és a termál víz is helyben van. Az ételek változatosak és finomak a személyzet kedves . Az egyetlen dolog ami nem értek, hogy ha mindent a szobaszàmlához lehet íratni az étterembe ( ami nagyon szuper dolog) miért kell nekem keresgélni a pincért, hogy be mondjam a szobaszámot és utána még várják amig előkerül a számlàval amit alá kell írnom.
kiváló helyen vártól pár lépésre, az arborétumban, csend, béke, nyugalom, a városnéző vonat a szálloda bejárata elött áll meg, érdemes felszállni, a recepción nagyon segítőkészek, adódott egy kellemetlen probléma az autómmal, segítettek megoldani, kiváló konyhát vezetnek, a welnesz textilmentes, kiváló, az italok ára kicsit húzós. . .
A szállás tiszta volt. A szobaasszonyoktól a recepcióig mindenki nagyon kedves volt és segítőkész. A szálloda csendes, nyugodt, pihenésre és feltöltődésre kiválóan alkalmas. Az étkezést feltétlenül ki kell emelni. Nagyon ízletes, bőséges, sokféle fogásból lehetett választani. Folyamatosan töltötték, tehát mindenkinek jutott minden.