A személyzet , a tisztaság, az ételek minősége mennyisége kiváló. Csütörtökön teljesen élhető volt a szálloda minden szolgáltatása, pénteken, szombaton teltház volt, Ezáltal szombaton a leves ebédről lemaradtunk, mert sokáig hely sem volt ,hogy leüljünk, 13. 30-kor meg már nem volt leves .
Ezen a napon a wellness is csak korlátozott lehetőséget nyújtott (nem volt pihenőágy a wellness részlegen. Mindezek ellenére jól éreztük magunkat , de a következő utazásunkat csak hétköznapra időzítjük, mert a hétvége túl zsúfolt volt.
A szálloda nem okozott meglepetést, mert már voltunk ott régebben is. Kultúrált, tiszta. Kedves udvarias személyzet. Az ételek mennyisége, minösége, választéka kifogástalan volt. Ezt mint szakmabeli mondom. (Félpanziós büfé). A wi-fi kicsit gyenge, akadozott. A parkolásért fizetni kell :(. Ettôl függetlenül jól éreztük magunkat. Szívesen visszamennénk újra.
Már másodjára voltunk a szállodában és nem csalódtunk! Végtelen kedvesek, segítőkészek a dolgozók! A szálloda patyolat tiszta mindenhol! A szolgáltatások maximálisan segítik a vendégek testi, lelki regenerálódását! Az ételek finomak, bőségesek, választékosak voltak! Egyedül a levesválaszték volt kissé kifogásolható!
A magyar tv csatornák elérhetősége nagyon hiányos, de ez nem annyira fontos! Jó lenne egy valóban használható játékterem! Összességében a megemlített kisebb hiányosságok ellenére, csak ajánlani tudom a szállodát!
Nagyon jó a hotel elhelyezkedése, könnyen megközelíthető, ugyanakkor mégis csendes, nyugodt környék. Nagy, kényelmes, a hotel bejáratát pillanatok alatt megközelíthető parkoló, szerintem minden vendég autójának befogadására alkalmas. Szép a növényekkel szegélyezett hall, kényelmes kanapék, fotelek, a recepciós hölgyek kommunikációs képessége egyenesen kiváló - ritkán tapasztalni ilyet.
Maga a hotel épülete a modern építészet csúcspéldánya, nagyon tetszett nekünk a két hatalmas lichthof-szerű kupola, ami bevilágította mind a négy szintet. A medencék és a víz minősége is kiváló volt. Az étterem szintén, a személyzettel együtt. Ár-érték arányban a legjobb választás, ahol valaha is jártunk. Köszönjük!
A személyzet barátságos és segítőkész. Az ételkínálat bőséges, változatos és finom. A wellness kellemes. A szobában a székek kárpitja pecsétes és szakadt volt. Ettől eltekintve minden tiszta. Kényelmesebb lenne a fürdőszobában kád helyett zuhanykabin. A szoba hőmérsékletét nem tudtuk állítani, nekünk nagyon meleg volt.
A baràtnőmmel töltöttünk el 3 napot a szàllodàban . A szemèlyzet nagyon kedves, segiítőkèsz. A szoba tiszta az àgyak kènyelmessek. Az ètelek finomak, jò izűek. Tetszett a welness rèszleg is. A szàlloda közös tereiben nagyon szèpek a vìràgok. Jòl èreztük magunkat.
A szaunában hiányoltam a zenét ,relax szempontjából ! . ami zavaró volt még,hogy textilmentesen lehet bemenni a szaunába! Ebből adódó konfliktusok is voltak ahogy fültanúja voltam. Voltak akik textíliában szaunáztak és voltak akik lógó herével űcsörögtek a szauna felső fokán . Mondjuk ez nem is zavart volna ha nem 70 ès a halál közti hímnemű teste fogad.
Nagyon jó ár-érték arányú wellnessszálloda, szép helyen, aaz arborétum mellett, ahová a hotel vendégeinek szabad bejárás biztosított. A berendezés régebbi, de tiszta, bár a szobákban a székeket átkárpitozni jó lenne. A wellnessrészleg megfelelő, termálvízzel feltöltött úszómedence is üzemel, valamint különböző vezetett tornaalkalmak (vízi, térni) állnak rendelkezésre.
Az ételválaszték reggelinél és vacsoránál bőséges és nagyon ízletes. A levesebéd felejthető. Az hotel személyzete udvarias, segítőkész. Mi szívesen visszatértünk még ide majd.
Tetszett:Tágas nagy szoba. Tisztaság mindenhol. Ami nem tetszett: Welness részleg kicsi,jakuzziba be sem tudtubk menni. Sokan voltak az idős korosztályból. Ebből kifolyólag étkezésnél ülőhelyre kellett vadászni. A textil nélküli szaunahasználatról sajnos csak itt a welnes részlegen hallotunk. Ha ez meg van hirdetve biztos nem ide jövünk.
Remekül éreztük magunkat a 3 nap alatt. Kényelmes, tágas szobák, tisztaság mindenhol. Nagyon jó a wellness részleg saját thermal vizes medencével és a kinti jó levegőn történő fürdési lehetőséggel. Nincs gyerek zsivaj. Nagyon jó konyha, bőséges választék és kedves, figyelmes személyzet jellemzi. Szívesen ajánlom mindenkinek, aki pihenni szeretne.