Kellemes kisvárosban jól megközelíthető helyen van a szálloda. A személyzet kedves és szolgálatkész, a légkör családias. A legjobban az étkezés tetszett. Különleges, változatos és nagyon finom volt minden, ami az asztalra került. A szoba egy kicsit lestrapált volt, az ágymatrac pedig túl puha volt, de kérésünkre ezt a problémát azonnal orvosolták.
A hotel nagyon szép helyen van egy arborétum környezetében,tiszta és a jó a levegő.Közel van a városközpont és a gyógyfürdő. A személyzet nagyon kedves és figyelmes.A szolgáltatások kiválóak,az ételek nagyon finomak,nem beszélve a bőséges kínálatról. Összefoglalva én nagyon jól éreztem magamat.
A város gyönyörű, a szálloda minden igény kielégít. A szállodába kutyát is vihetsz magaddal. az arborétum nagyon szép és közvetlen a szálloda mellett van, ez nagy sétákra ad alkalmat. Az étkezés kiváló, a szobák szépek. Maga a szálloda is szép. A medencék tiszták és jók. A gyógyvíz mozgásszervi betegségekre is jó. A szálloda személyzet mindent megtesz, hogy jól érezhessük magunkat.
Csodálatos szálloda, kényelmes, ízléses szobák, wellnes, kitűnő minőségű, mennyiségű ételek, kedves, figyelmes kiszolgálás, udvarias személyzet... nagyon jól éreztük magunkat! Kellemes a környezet, jó programok esténként. Bármikor visszamennék és bárkinek ajánlanám! Több mint egy éve jártam a szállodában!
A szállodában többször is megszálltunk. Nagyon szeretem a pénteki magyaros napokat, mert akkor a szálloda éttermében összehasonlíthatatlanul is szenzációs a választék. A kiszolgálás remek, a pincérek előzékenyek, és barátságosak. A szálloda személyzete udvarias, a masszőrök szenzációsak.
Először szálltunk meg ebben a szállodában Sárváron. Mind a személyzet,mind az ellátás nagyon jó volt. A wellness része is kellemes volt. Tudom ajánlani másoknak is a szállodát és a várost. Nagyon tetszett a vár környéke, különösen az esti kivilágítás nagyon hangulatos. Szóval jó kis kikapcsolódás volt , sajnos csak egy röpke hétvégére.
A szálloda a német, osztrák nyugdíjasok paradicsoma. 3 hetes gyógykúrára jönnek, akiknek vmilyen egészségügyi próblémája van, volt. Igaz, Ők drágábban kapják meg a szolgáltatásokat, de akkor is. Nincs velük baj, csak egyedül a szaunánál, mert ők pucéron vannak és úgy ülnek be a szaunába. . . .
A reggeli bőséges, finom, viszont nincs presszó kávé a svéd asztalon (rendelésre 550Ft) csak hosszú kávé ami megint csak a németeknek jó, a vacsora jó, inkább előétel ami több van, kevesebb a főétel. A személyzet kedves, a szoba régi bútorokkal van berendezve, a fürdőszoba nem szellőzik, a teraszon a bútorok nem tiszták. A botanikus kert az egy kiszáradt erdő, nem tetszett.
Régóta vágytam egy sárvári kikapcsolódásra,de sajnos ez elvette a kedvem. A meleg és barátságos fogadtatás után elég gyorsan arcomra fagyott a mosoly. A gyógyvizes medence elég kicsinek bizonyult a húsvéti telt házhoz mérten. A vendégek egy része kapatosan ,hangoskodva jól érezte magát ,sajnos a lazulás ,kikapcsolódás kizárt.
A vacsora ,és a felszolgáló személyzet nagyon kedves,figyelmes. Az újabb trauma akkor ért amikor "csúszkált" az ágyon a matracom. Reggel kiderítettem az okát,a régi ágy és az új matrac között egy deszka ! ! ! biztosítja a megfelelő keménységet. Mivel a szobánk (121-es)erkélye a külső medence felett volt "élvezhettük " egész nap a kintről beszűrődő zajokat. -. (((
Mindennel meg voltam elégedve,talán azt nehezményeztem,hogy a vacsorához előre foglalás szükséges. Célszerűbb már a foglalásnál az étkezéssel kapcsolatosan felhívni a figyelmet már előre a honlapon. Mindenre rögtön megérkezéskor nem figyelhetünk,mindent nem tudunk elolvasni,főleg,ha gyerekkel vagyunk.
A szálloda közel van a Sárvár fürdőhöz,amit ki is használtunk,mivel a szállodán belüli fördőrészleg főként az ide látogató idős osztrákoknak kedvez. Sajnos a szaunát sem tudtuk igazán használni,mert nem vagyunk pucéron szaunázós típusok. A férjecskámre rá is szólt egy osztrák bácsika,hogy tolja le a gatyáját:).
Igaz de. és du. van 1-1 óra amikor bemehettünk volna fürdőruhában. Gyermekkel nem igazán javaslom,mert a spa rész nem nekik való. A szálloda a régi bútorzatával nem igazán a 4 csillagos kategória,viszont tisztának mondható. A személyzet kedves,főként az éttermi részen. A szállodát inkább idősebbeknek javaslom,nem fiataloknak és gyerekkel érkezőknek.