VitalMed Hotel Sárvár - Vendégvélemények összefoglalója
A VitalMed Hotel Sárvár a gyógyfürdő közelében helyezkedik el, és a fedett folyosóval összekötött fürdőkomplexummal biztosít közvetlen átjárást. A környezet igényes, tiszta és csendes, így a pihenés zökkenőmentesen adódik. A személyzet kedvessége és segítőkészsége hangsúlyos, a hosszú távú vendégkapcsolat jellegzetes része. A reggeli bőséges, a vacsora svédasztalos formában érhető el, és a magyar ízvilágra hangolt választék jellemzi.
A szobák kényelmesek és tágasak, bár több visszajelzés szerint a külső látvány kissé elavultabb lehet, a tisztaság és a funkcionalitás megmarad. A fürdőkomplexum beltéri és külső része is igen változatos medencékkel, szaunavilággal és wellness szolgáltatásokkal kínál kikapcsolódást. A szaunavilág három finn szaunát, gőzfürdőket, aromakabinokat és jakuzzikat rejt, így a kényeztetés széles spektruma áll rendelkezésre. Gyermekes családok számára kiemelkedő az átjárhatóság a fürdő és a szálloda között, továbbá a gyerekbarát elemek és a játszóház is vonzza a kicsiket. Az ár-érték arány kedvező, és szezonális kedvezményekkel is lehet luxus érzetet megfizethető áron élvezni. Összességében a VitalMed Hotel Sárvár nyugalmas, tiszta és igényes környezetet nyújt, ahol a gyógyfürdő élménye egybe van rendezve a szállodai kényelemmel. A Sárvár szállodai kínálatából kiemelkedik a VitalMed Hotel Sárvár, amely hosszú távú, pozitív emlékeket hagy maga után a vendégekben.
A szálloda legfőbb előnye, hogy a sárvári gyógyfürdővel egy épületben található. Kisgyermekes szülőknek ideális, mivel nem kell öltöztetni a gyerkőcöt, egy köpenyben át lehet sétálni, és hát a sárvári gyerekrészleg a legkiválóbb Magyarországon. Ez mellett a szálloda kiválló! Még sosem találkoztunk ilyen kedves személyzettel!
Tisztaság, kellemes szobák, minden igényt kielégít. Egyedüli hiányossága, hogy a reggelinél elég szűk a választék. Mindenkinek szívből ajánlom, csak siessen a foglalással, mert gyakran van telt ház!
Minden nagyon szuper volt:-) - a gyerkőcök sokat fürödtek, tágas, sokféle a családi vízi park - a játszóház nagy és tágas, sok-sok játékkal - a szauna nagyon tetszett a férjemnek, meg volt elégedve Ajánlom kis gyermekes családoknak:-))) köszönjük szépen, felejthetetlen napokat töltöttünk el