Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sárvári Arborétum Sárvár

Így is ismerheted: ERTI Központ, Kutatóállomás & Arborétum
4,7
288
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
2. helyezett
városi Tanösvény közül
Kategória
Tanösvény
Sárvári Arborétum Sárvár
Sárvári Arborétum SárvárSárvári Arborétum Sárvár
Sárvári Arborétum SárvárSárvári Arborétum Sárvár
28 fotó

Sárvári Arborétum Sárvár bemutatkozása

A Nádasdy - vár szomszédságában helyezkedik el a 9,2 hektár területű Arborétum, ami országos jelentőségű védett természeti terület. Természetvédelmi kezelője az Őrségi Nemzeti Park.

288 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
73%
Érdekes
21%
Átlagos
5%
Kihagyható
1%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

288 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bassiana Sárvár - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Bassiana Sárvár
56.250 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
70.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval

Sárvári Arborétum Sárvár vélemények

Érdekes 2023. február 2.a párjával járt itt
Nyári melegben jó program. Központi helyen van a város közepén. Mondhatni nyugalom szigete. Ha itt üdülsz ne hagyd ki.
Milyennek találod ezt az értékelést?
2
1
1
0
Érdekes 2019. május 13.a párjával járt itt
A tulipánfák virágzásának idején sikerült egy napfényes tavaszi napon meglátogatni az arborétumot. A hangulatos délután során végigjártuk a tóparton kialakított sétányokat, gyönyörködtünk a különböző színben pompázó növényekben. Egy hatalmas platánfa letört-fennakadt száraz ága miatt másik padot kerestünk. . . A gyönyörű természet egy kis szigete a város szívében!
Milyennek találod ezt az értékelést?
63
192
37
2802
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 127 városban járt márFelfedező - 104 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2802 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2019. január 3.családjával járt itt
Ha valaki olyan előnyös helyzetben van, hogy egy arborétum közvetlen szomszédságában van a szállása, sőt, szinte benne, és bármikor besétálhat a mindig titkokat rejtő hatalmas fákhoz, szelid bokrokhoz, merenghet egy elvarázsolt tó tükrén, akkor ezt nagy vétek és mulasztás lenne nem-kihasználni.
Itt fényképeztem:
Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár - Sárvári Arborétum Sárvár -
Még több kép (24 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 285 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.