Kiváló 2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Januári hidegben töltöttünk el egy hosszú hétvégét a szállodában. Gyönyörű, hóval borított környezet fogadott bennünket. Könnyen megközelíthető helyen található. Frissítő fehér virágok illatot választottunk a szobánkhoz, ami igazán kellemes, különleges élmény volt. A szoba tiszta, esztétikus volt. A szálloda is hasonlóképpen, ízlésesen kialakított belső terekkel rendelkezik. Mindenképpen kiemelném a személyzet kedvességét, segítőkészségét! Öröm ilyen környezetben, légkörben pihenni. Ami nagyon hiányzott, az a fedett parkoló, főleg így télen. A wellness részleg is jól felszerelt, tágas, a szálloda belső kialakításához képest nagy kontraszt érzékelhető, sokkal egyszerűbb megjelenésű. Külön jó élmény volt a kültéri szaunázás, majd a havas felfrissülés. Hiányoltuk a szaunaszeánszokat, felöntéseket! Sajnos egy sem volt ott tartózkodásunk idején. Hideg/merülő medence nem volt a szaunáknál, a zuhany is eltörött, nem javították, szaunázáshoz sem lepedő, sem víz vagy tea nem volt. Mindezek ellenére nagyon jól éreztük magunkat, szívesen ajánlom és mi is visszatérünk majd egyszer.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Jó
Kényelem:Jó
Szolgáltatások:Jó
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (1)
Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda további értékelései
Öt napot töltöttünk Sikondán az Ambient hotelben. A hely nagyon szép. Kényelmes, modern szálloda. Kényelmes, tágas szobát kaptunk. A Wellnes nagyon tökéletes. A személyzet kedves. Az étel választék bőséges- Aki itt nem talál megfelelő ételt, az maradjon otthon és főzzön. szóval érdemes elmenni.
Nagyon megvoltunk elégedve a hellyel. A szobával, a benne érezhető kellemes illattal, a szoba tisztaságával, a személyzet segítőkészségével, az ételek mennyiségével és minőségével, a teljes fürdővel,a változatos szaunákkal, egyszóval az egész komplexummal. Amit a párom hiányolt, hogy csapolt...
Két dolog nem tetszett az első hogy nem volt 24-25-26-dikán sem valami élő zene a második hogy a szakácsot el kellene küldeni tovább képzésre. Mert az nem lehet hogy a bableves-a gulyásleves-a húsleves-a raguleves- mind egyforma ízű és még egy jó tanács a drága harcsahúst nem rontjuk-el...