Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kései ebéd luxuskivitelben

Mala Garden Étterem SiófokMala Garden Étterem Siófok a térképen

Kiváló 2017. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. december 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mesés helyen fekszik az étterem, így télvíz idején a kinti részt nem lehetett igénybe venni, de az enteriőr is álomszép volt, főként a karácsonyra feldíszített asztaloknak köszönhetően.
Elsőként egy salátát rendeltünk, amíg vártunk a főételekre. Itt mindketten meglepődtünk, hiszen óriási adaggal szolgáltak és ennek megfelelően nem voltunk biztosak abban, hogy a folytatást bírni fogjuk-e...hát "félelmünk" be is igazolódott.
Hosszas várakozás után -és több pincérnek is szólva- megérkezett a főétel. Párom egy indonéz ízvilágú Nasi-t rendelt, míg én egy steak-et. Az adag az előételként feltüntetett salátánál is robusztusabb volt, viszont meg sem tudtunk szólalni, olyannyira lenyűgöztek az ízek mindkettőnket.
Összefoglalva elmondható, hogy a konyhát öt csillaggal értékelnénk, viszont a kiszolgálás és az ételek adagjait tekintve egy kis finomítást még igényel ez a kiváló helyszínen fekvő étterem. :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (2)
Mala Garden Étterem Siófok - Étel/italMala Garden Étterem Siófok - Étel/ital

Mala Garden Étterem további értékelései

2024.03.15egyedül
A Mala Garden talán a legszebb, különleges, ázsiai, távol-keleti hangulatot árasztó, pár évvel ezelőtt épült szálloda a Balaton parton. A kertben ízlésesen kialakított növényzet, buddhista szobrok, csobogók teszik még hangulatosabbá a környezetet. A földszinten lévő éttermet nemcsak a...
2021.09.12a párjával
Kiváló
Minden alkalommal bajba kerülök ha az étterem étlapjáról kell választanom...sosem tudom, hogy egy jól ismert kedvencet valaszlszak vagy valami újat próbálják ki, de akkor eggyel több kedvenc lesz a listán legközelebb A Mala klasszikusok verhetetlenek!
2020.10.28barátokkal
A Mala Garden régóta szerepel mindenféle toplistán, igencsak itt volt az ideje, hogy meglátogassam. A beltér hangulatos, nemzetközi, kissé keleties, akárcsak az étlap. Kértünk egy vegyes kencetálat, ami Mala Garden ízelítő nevet viselte (3000 ft), tintahalat salátakörettel (4000) valamint...
Népszerű szállások a környéken
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
05.01-09.02.
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
46.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness teljes ellátással
Négycsillagos wellness teljes ellátással
2024.06.02-ig
CE Plaza Hotel Siófok
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval