Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szilveszteri fagykaland

Balaton Hotel Siófok SiófokBalaton Hotel Siófok Siófok a térképen

Átlagos 2015. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. január 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagy várakozással vártuk ezt az alkalmat, de aztán inkább csalódottak lettünk. A végére meg röhögnünk kellett már kínunkban. A koncepció, a szilveszter, nagyon jó elgondolás lett volna, de a szervezés a mélyponton volt.
A személyzetről általában: a felszolgáló fiatalok helyesek voltak, próbáltak segítőkészek lenni, és uralni a vacsoráknál kialakult káoszt. Viszont azok, akiket mi "főnököknek" láttunk - hát, jobb lett volna, ha nem mutatkoznak. Szervezés-hegyek:-ide ülj, -oda nem ülhetsz, -egymás mellé üljetek -tehát nem hagytak teret a természetes szelekciónak, ki-kit talál szimpatikusnak, esetleg kit ismer régebbről, tehát az étkezéseknél kivel közösködjön. Nem hiszem el, hogy nem lehetett volna 4-6-os asztalokra szétbontani a kajáldát..

A szoba: HIDEG! Többen jeéeztük a recepción, hogy a szobák hidegek. Erre ők: "de a liftben is ki van írva, hogy ha hideg van a szobában, nyissuk ki a fürdőszoba ajtaját". Köszönöm szépen, de a fürdőszobában csak egy vacak törülközőszárító van, nem sokat ért. Az elektromos redőny nyáron a napfény miatt biztosan jó, de télem ki kellene iktatni. Így az a minimális napfény is kint rekedt, mikor valahonnan visszatértünk a szobába, mintha egy kriptába léptünk volna (hideg+sötét). Nem vagyok nagyon szőrözős, de az ablakra is ráférne gyakrabban a takarítás.

Recepció: a fent említetteken kívül: előre fizettettek ki mindent, adót, stb, mintha mindenki fizetés nélkül akart volna lelépni. Fogyasztást szobára nem lehet felíratni, mindig pénztárcával kellett mászkálni.

Kaja: hát igen. A (presszó)kávé sz.. [moderálva - a szerk]. A reggeli szegényes, megtoldva előző esti maradékkal. A vacsik aránylag jók voltak, ha maradt.
MERT: a svédasztalos vacsorák (nem csak a szilvszteri) 7-kor kezdődnek (értsd: nem 7-től mondjuk 10-ig, ki-mikor megy), hanem 7-kor elkezdődik és kész. Ha Te fél 8-8-kor érsz le, az asztalra 6 személyenként kirakott levesből (mondom svédasztal...) már tuti nem marad. Utána kitolnak három melegentartót a 80-as évekből, és jön a valódi svédasztal. Sorban állással. Nem kicsi, hanem rohadt nagy sorban-állással. Ha nem az első 20-ban vagy, akkor a köretek fele elfogy. Cserére fizikailag sincs lehetőség a felszolgálók részéről, hiszen a nagy sortól oda sem férnek. Ma az első 50-ben vagy, tuti elfogynak a frissensültek. Csere lásd mint fent. Ha sorra kerülsz, összelapátolsz valamit (szinte már mindegy, hogy mit), az viszont elég jóízű.

Szilveszteri vacsi: ha lejutsz a lépcső elé telepített zenészeken, akkor király vagy! Mert a liftekbe nem jutottál be a pontosan 7-re egyszerre lecsődített vendégek miatt. Ja és Utasellátós tányérok!!!! Imádok nosztalgiázni.

Azért jót is, mert így igazságos: a szoba kényelmes, a felszolgáló fiúk/lányok aranyosak, a retro hangulat garantált!!!

Köszöni a figyelmet
EGY VENDÉGLÁTÓS!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Balaton Hotel Siófok további értékelései

2018.09.06a párjával
Átlagos
A Balaton partján van, lejárattal a szabad strandra. Jó a "panorámás" medencéje. A személyzet mogorva. A konyha és az ebédlő lehetne tisztább, a reggeli pedig változatosabb. A szoba erkélyéről - annak ellenére, hogy az épület utca felőli részében voltunk - látható volt a Balaton. Sajnos, lent a...
2018.08.06családjával
Tágas szép szobák ,tisztaság , kedves volt személyzet , hotelból lejárat szabad strandra , hangulatos, családnak, gyermekeseknek is ideális , szép környezet . Fiatal személyzet , udvarias fiúk segítőkészek . Talán a reggeli amin lehetne változtatni és a konyha tisztaságán ebédlő részének a...
2018.04.30a párjával
Kiváló
Először 2017. december 30-január 1. (szilveszteri csomag), másodszor pedig 2018. április 28-30. közötti időszakban tartózkodtunk a szállodában. Mi mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet segítőkész, amit csak kér az ember, mindenben próbálnak segíteni. A szobák kényelmesek,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.09.20-ig
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval