Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyaralás barátokkal

Balaton Hotel Siófok SiófokBalaton Hotel Siófok Siófok a térképen

Átlagos 2016. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Férjemmel, Kisfiammal és barátainkkal töltöttünk itt egy pár napot.
Már a bejelentkezésnél kiderült, hogy itt a vendégek terhére vannak mindenkinek. Mint kiderült a pultnál a tulaj volt, aki udvariatlan, [moderálva - a szerk.] beszólással fogadott minket. Ugyan elég drága a szálloda, és a felét ugyebár előre ki kellett fizetni, és hát jobb helyeket a vendégekért van a személyzet.
A szálloda jó helyen van, könnyen megközelíthető. A szobák megfelelőek, ha nem gyerekkel megy az ember.
Ugyan a 4 nap alatt egyszer sem voltak takarítani,ami kb.5 perc lett volna, mert a szobák parkettásak voltak és kb 5 méternyi területet kellett volna felmosni, de ez nem történt meg, ezért a 4. nap végére térdig jártunk a mocsokban.
Az ételek ízével nem volt semmi probléma, viszont mindennap ugyanaz volt a vacsora. A reggelinél igen silány volt a választék, de ami volt az ehető volt.
A honlapukon szerepel, hogy gyerekeknek etetőszéket, kiskádat biztosítanak, meg van gyerek medence....hát ebből csak a kiskád, ami volt, de az is inkább lavornak felelt meg. Etetőszéket egyáltalán nem kaptunk, pedig indulás előtt még rá is kérdeztem a szállodánál, hogy valóban e. Így a 11 hónapos kisfiam a babakocsijába étkezett.
A pincérek és az egész személyzet flegma, udvariatlan. Fiatal kis pincérektől, ha bármit kértünk, olyan hangnemet ütöttek meg velünk, amit eddig csak ebben a szállodában engedtek meg maguknak. De milyen is legyen a személyzet, ha a tulajdonosnak van a legborzalmasabb stílusa, aki megengedi magának, hogy minősíthetetlen stílusba beszéljen a vendégekkel.
Távozáskor próbáltuk erre felhívni a figyelmét, de leordított minket, mintha ő tett volna szívességet nekünk, hogy ott szállhattunk meg.
A belső medence jó volt, elég tiszta is volt, de olyan hangosan szólt a zene, hogy meg lehetett süketülni, ezért egy kis fürdőzés után lüktető fejjel távoztunk onnan.
Összességében azt mondanám, hogy a szálloda elmenne egy 3 csillagosnak, ugyan méregdrága, de elmenne, viszont a stílus az megengedhetetlen és felháborító.
Csak az menjen ide, akit nem zavar, ha udvariatlanok és ordítoznak velük, mert egyébként ennyi pénzért egy sokkal emberbarátabb szállást is lehet találni. Remélem hamarosan tulajdonos és személyzetváltás lesz, és akkor jó hely lesz, de addig...messzire kell kerülni őket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Balaton Hotel Siófok további értékelései

2018.09.06a párjával
Átlagos
A Balaton partján van, lejárattal a szabad strandra. Jó a "panorámás" medencéje. A személyzet mogorva. A konyha és az ebédlő lehetne tisztább, a reggeli pedig változatosabb. A szoba erkélyéről - annak ellenére, hogy az épület utca felőli részében voltunk - látható volt a Balaton. Sajnos, lent a...
2018.08.06családjával
Tágas szép szobák ,tisztaság , kedves volt személyzet , hotelból lejárat szabad strandra , hangulatos, családnak, gyermekeseknek is ideális , szép környezet . Fiatal személyzet , udvarias fiúk segítőkészek . Talán a reggeli amin lehetne változtatni és a konyha tisztaságán ebédlő részének a...
2018.04.30a párjával
Kiváló
Először 2017. december 30-január 1. (szilveszteri csomag), másodszor pedig 2018. április 28-30. közötti időszakban tartózkodtunk a szállodában. Mi mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet segítőkész, amit csak kér az ember, mindenben próbálnak segíteni. A szobák kényelmesek,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.09.20-ig
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval