Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó lenne, ha jobb lenne.

Balaton Hotel Siófok SiófokBalaton Hotel Siófok Siófok a térképen

Átlagos 2013. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2013. június 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Volt szerencsém befizetődni egy hosszú hétvégés fitness maraton programra, (ahol péntek este 8 és vas. este 8 között 24 ismert oktató tartott egyfolytában edzést, 24-et),mindez a siófoki Hotel Balaton szállodában került megrendezésre. Megérkezéskor egyből kiderült, hogy a parkolásért (utcán) a hotel parkolójának kikiáltott helyen, napi 1500Ft a parkolási díj. A hotel zártkerti parkolójában ugyanez, már napi 3000Ft-ra rúgott. A szoba pozitív élmény volt, mert tényleg szép és tiszta, valamint, minden szoba erkélyes(igaz nem a Balcsira néz mint a hirdetésben olvasható). Az első meglepi vacsoránál ért, a svédasztalosnak hirdetett vacsi, nem svédasztalos volt. A vacsi csontleves, majd brassóinak kinéző pörkölt féleség és stroganoffnak kinéző (csirkés-sonkás szószos) főzemény volt, ehhez köretnek sürtkrumpli és főtt csigatészta! Még jó, hogy fitness táborban vagyunk:)Innivalónak pedig, egy kancsó szóda. Na mind1 is, gondoltuk nagyon éhes ember eszi amit kap. Aztán vacsi után gondoltuk megnézzük a wellnesst. Szóltunk a recepciós úrnak, hogy please kapcsolja már be a szaunát mert használnánk, erre jött a kedves válasz, hogy nincs szauna! Mondom de van, ott van fent.. Erre ráerősített, hogy NINCS SZAUNA. Ok, estére már úgysem jó szaunázni, átgondolva a dolgot hagytuk a szaunát. :)
Másnap a reggeli valóban svédasztalos volt, de annak igen szerény megnyilvánulása.. Teát csak a 3. pohárból tudtam inni, egyéb beleszáradásos dolgok miatt.
A reggeli és az első aerobik óra után, ismét szaunázni próbáltunk, ekkor már sikerrel, mert egy másik, vezető féleséget találtunk, aki nagyon kedvesen és készségesen bekapcsolta a szaunát nekünk! Ezúton is köszönjük!
Délután megnéztük az alig 30 méterre lévő partot, amit a hirdetés úgy sugallt, hogy füves partrész van a hotel vendégei számára. Hát nem:( A fizetős strand fennhatósága alá tartozik az a füves partrész, ami a hotel kertjének végén kerítéssel van lekerítve és a fotón tényleg úgy tűnik, hogy csak kisétálunk a hotel hátsó kertjébe és ott a füves part. Ellenben a hotelnek csak egy stégnyi Balcsi partja van ahol lehet lábat lógatni.
Amúgy, a hotelnek van egy kültéri medencéje az első emeleten, feszített víztükörrel és hidromasszázs fúvókkal (egyszer azt is bekapcsolták) és egy üvegfallal, ami a Balcsi felé néz, így a medencében ülve gyönyörű látvány tárul a fürdőzők szeme elé.
Ez valóban nagyon szuper volt! Szép tiszta volt a medence vize!
Nem tudom, hogy ha nem a rendezvény miatt vendégeskedem ott, hanem egyszerűen csak befizetek egy hosszú hétvégére, akkor is ezek a negatív élmények érnek-e. Eléggé olyan érzésünk volt, hogy szinte mindenen spórolni szeretne a hotel, ez ok, csak ha a vendég vegyes és jó pár negatív érzelemmel távozik, nem biztos, hogy szívesen tovább ajánlja.
Én azért, azokat a pozitívumokat szívesen megemlítem, hogy a szoba szép és tiszta volt, a medence is, illetve, hogy a hotel elhelyezkedése is elég előnyös.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Kiváló

Balaton Hotel Siófok további értékelései

2018.09.06a párjával
Átlagos
A Balaton partján van, lejárattal a szabad strandra. Jó a "panorámás" medencéje. A személyzet mogorva. A konyha és az ebédlő lehetne tisztább, a reggeli pedig változatosabb. A szoba erkélyéről - annak ellenére, hogy az épület utca felőli részében voltunk - látható volt a Balaton. Sajnos, lent a...
2018.08.06családjával
Tágas szép szobák ,tisztaság , kedves volt személyzet , hotelból lejárat szabad strandra , hangulatos, családnak, gyermekeseknek is ideális , szép környezet . Fiatal személyzet , udvarias fiúk segítőkészek . Talán a reggeli amin lehetne változtatni és a konyha tisztaságán ebédlő részének a...
2018.04.30a párjával
Kiváló
Először 2017. december 30-január 1. (szilveszteri csomag), másodszor pedig 2018. április 28-30. közötti időszakban tartózkodtunk a szállodában. Mi mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet segítőkész, amit csak kér az ember, mindenben próbálnak segíteni. A szobák kényelmesek,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
05.01-09.20.
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval