Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

CE Plaza Hotel SiófokCE Plaza Hotel Siófok a térképen

Átlagos 2014. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. május 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Múlthéten töltöttem egy hosszú hétvégét párommal a szállodában, amit eleve egy hátsó utcában lévő dombon alig lehet(ett) megtalálni Siófokon.
Elindulásunk előtt elolvastam az itt írt hozzászólásokat ill. értékeléseket, melyeknek zöme pozitív volt, hát nekünk CSALÓDÁS!
Parkolni max.10 autó tud a szálloda előtt, de van mélygarázs , ahol a tervező nem gondolt a kombi autósokra ill. a nagyobb terű járművekre: kicsi és ki kell centizni mindent, hogy be tudj parkolni, de még akkor sem biztos, hogy nem húzzák meg az autódat, mivel megfordulni kitolatni egyáltalán nem lehet, mindezt éjszakánként 1500 Ft-ért.
A szobák kicsik, az ágy - ami franciának volt meghirdetve - két matracból volt összerakva, amiben reggelre biztos, hogy a középen keletkezett lyukban ébredtél.
A szállodai köntösök és törölközők mind agyonmosottak, agyonhasználtak, párom köntösén akkora lyuk volt, hogy szinte a tenyere átfért, de erre panaszkodtak mások is a hotelben.
A wellness részleg nagyon kicsi, egy jacuzzi (34 fokos a kiírás szerint) ill. egy max. 28 fokos élménymedence, ami a 3 napban ha 3 x üzemelt, akkor sokat mondok.
Szintén 1500 Ft-ért biliárdozni is lehet egy órát--> röhej!
Masszázsra ne menjetek, csak simogatás! Se én, sem a párom masszőre nem igazán tudta, mit kell csinálnia. Ilyen fogásokat egy 3 napos masszázstanfolyamon megtanítanak és után lehet menni és lobogtatni, hogy van papírja, hogy ő masszázs, de mikor jeleztem a hölgynek, hogy a csuklyás izmom nagyon fáj, fogalma sem volt miről beszélek, csak kedvesen mosolygott, mintha tudná.
Az éttermi szolgáltatás nagy nulla. Az alkalmazottak unott fejjel szedik össze a használt evőeszközöket, ha szeretnél inni, akkor a leves ill a főétel elfogyasztása után talán oda is jönnek hozzád megkérdezni,hogy hozhatnak - e vmit?! Tehát szomjan is hallhatsz evés után. A 4*-os ételválaszték közül az első esti vacsora csirkepörkölt tésztával, a második este paprikás krumpli lecsóval. Nagyon gáz! Mintha menzán lennél. 20:00 után már ne menjetek enni, mert csak a maradék van, és semmiből nem hoznak ki új adagot (megjegyzem: a recepció szerint telt ház volt)tehát lett volna vendég, aki elfogyasztaná az ételeket. Desszert: császármorzsa, tejberizs konzerv gyümölcsel v lekváros derelye. A gyümölcstálban szinte minden gyümölcs vagy már rothadni kezdett v annyira puha volt, hogy nem is kérted.
Minimális kültéri kerttel rendelkezik a szálloda, de kertészt egyszer sem láttunk. Gaz és elszáradt növények ill. igénytelen felső teraszt azonban igen. Eléggé illúzió romboló volt. Tehát maradt a Balaton part ill. a híres Petőfi sétány!
Összefoglalva: a szállodát nem ajánlom! Még egyszer biztos nem térünk be hozzájuk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Szörnyű

CE Plaza Hotel további értékelései

2024.05.07gyerekekkel
Tetszett: Az appartman nagyon tágas volt, az ágymatracok kényelmesek, kellően kemények voltak, a szobák tiszták, az ételek kiválóak voltak, bármit ettünk mindennek nagyon jó íze volt, a játszószoba felszereltsége elsőosztályú. Nem tetszett: a Wellness elég gyenge, nincs kismedence kisgyermekek...
2024.05.01gyerekekkel
3 nap 2 ejszakat toltottunk a hotelben. Voltunk mar itt 5 évvel ezelőtt, akkor elégedettek voltunk. 2 eves kisfiunkkal voltunk, jatszószoba nagyon jó volt neki, élvezte nagyon. Wellness részleg gyerkoccel kicsit egyhangu volt, de igy is el tudott játszani a kicsi vízbe. A szemelyzet nagyon kedves...
2024.04.29gyerekekkel
Átlagos
A labirintus szerű folyosók,alig találtuk a szobánkat. A leg elfogadhatatlanabb a folyosó ezer éves padlószőnyegezése. Múlt századi. Szoba rendben volt,személyzet,bútorzat átlagos. Medence vize hideg. Az pozitívum, hogy zenés esteket szerveznek,és hogy központi fekvésű a szálloda. Igaz a Balaton...

A CE Plaza Hotel legnépszerűbb csomagjai

CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok - Pünkösdi hosszú hétvége (1 éjtől)
Pünkösdi hosszú hétvége (1 éjtől)
59.800 Ft / 2 fő / éj-től teljes panzióval
05.17-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval