Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

CE Plaza Hotel SiófokCE Plaza Hotel Siófok a térképen

Átlagos 2014. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. október 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az októberi hosszúhétvége alkalmával 3 nap/2 éjszakát töltöttünk a hotelben, amely összességében rossznak nem mondható, de a honlap és az ott feltett képek alapján volt néhány kivetnivalónk:
1. Kevés ingyenes parkolóval rendelkezik a hotel, ugyanis a mélygarázsért 1.500,-Ft-ot kérnek éjszakánként (ez elég drága, ahhoz képest, hogy máshol ingyenes a parkolás a vendégek részére). Közvetlenül a hotel előtt kevés szabad parkolóhely van, így a kb. 500 méterre lévő oktatási központ parkolójában lehet parkolni, onnan kellett cipelni a csomagokat a szállodába.
2. A szobák szép, modern berendezésűek, bár a tisztaságra jobban odafigyelhetnének, illetve kisebb-nagyobb felújítás is ráférne a szobákra, mint például a festés. Az ágy nekünk is, mint sok más hozzászólónak kényelmetlen volt, de ez természetesen megszokás kérdése.
3. A fürdőköntösök és a törölközők valóban viseletesek voltak, azokra is ráférne egy csere, szabás-varrás.
4. A wellness részleg a szálloda férőhely arányában elég kicsinek bizonyult, gyerek vagy bababarát szálloda révén pedig hiányoltunk egy sekélyvízű pancsolót, továbbá a nagy medence víze is lehetne pár fokkal melegebb, mert a medence széle fölött lévő szellőzőkből nagyon húzott a hideg a fejünkre és a gyerekek úszógumiból kilógó vállára. A délelőtt folyamán szaunázni vágyók hadakozhattak a nem igazán kedves úszómesterrel, hogy kapcsolja be azokat.
5. A szálloda honlapján lévő képek alapján ígéretesnek bizonyult a játszóházban elhelyezkedő hatalmas ugrálóvár, ami a valóságban egy kissé megkopott és szakadozott darab volt már. Az ugrálóváron felül pedig kevés olyan játék volt, amit érdemben használni lehetett.
6. Az étteremben felszolgált ételek és italok igazán sokfélék és ízletesek voltak, de természetesen akadtak olyanok is, amik hagytak maguk után kivetnivalót (pl. a dohos szagú és ízű gyümölcsrízs, amelynek szedésénél az ott őrködő pincérek röhögtek magukban). Nem tudjuk, hogy a főzésnél milyen alapanyagokat használnak, de a családban a nem érzékeny gyomrúak is közvetlenül az étkezést követően sorakoztak a toalett előtt (itt megjegyezném, hogy a szobákat nyitó mágneskártyákra célszerű lenne kis nyilacskát tenni, amely a zárba való behelyezést mutatná, ugyanis ilyen sürgős hascsikarásos esetekben sokat számít, hogy mennyi idő alatt jut be az ember a mellékhelyiségbe). A legsúlyosabb kivetnivaló számunkra a reggeli során az étteremben szabad asztal találása volt. A szállodának 2 szintes étterme van, amelyek közül a felső étterem csak vacsoraidőben volt nyitva. Reggelinél pedig, amikor minden ember jogosult elfogyasztani a reggelijét, tehát a szálloda összes vendége sorakozik a szabad asztalokért az egy szintes étteremben igazán idegörlő két pici gyerekkel várni egy szabad asztalért. Javaslat, hogy időturnusokban osszák be a reggelizni kívánó vendégeket szobák szerint, mint ahogy több szállodában is így teszik vagy pedig nyissák meg mindkét szinten az éttermet.
Egyébként meg jól éreztük magunkat, a felsorolt kellemetlenségeken felül kellemes három napot töltöttünk el eme 4, azaz négy csillagos szállodában.
Ui.: Ennyi csillagtól az ember többet vár...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

CE Plaza Hotel további értékelései

2024.05.01gyerekekkel
3 nap 2 ejszakat toltottunk a hotelben. Voltunk mar itt 5 évvel ezelőtt, akkor elégedettek voltunk. 2 eves kisfiunkkal voltunk, jatszószoba nagyon jó volt neki, élvezte nagyon. Wellness részleg gyerkoccel kicsit egyhangu volt, de igy is el tudott játszani a kicsi vízbe. A szemelyzet nagyon kedves...
2024.04.29gyerekekkel
Átlagos
A labirintus szerű folyosók,alig találtuk a szobánkat. A leg elfogadhatatlanabb a folyosó ezer éves padlószőnyegezése. Múlt századi. Szoba rendben volt,személyzet,bútorzat átlagos. Medence vize hideg. Az pozitívum, hogy zenés esteket szerveznek,és hogy központi fekvésű a szálloda. Igaz a Balaton...
2024.04.28a párjával
A párommal két éjszakát töltöttünk a CE Plaza Hotelben; tavaszi pihenés, wellnessezés céllal mentünk. A személyzet többsége kedves volt és segítőkész. A szoba kényelmes, bár a balkon és a fürdőszoba nem volt annyira hívogató, a célnak megfelelt. Az ételek viszont nagyon finomak voltak; mivel...

A CE Plaza Hotel legnépszerűbb csomagjai

CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok - Pünkösdi hosszú hétvége (1 éjtől)
Pünkösdi hosszú hétvége (1 éjtől)
59.800 Ft / 2 fő / éj-től teljes panzióval
05.17-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Indián nyár
Indián nyár
08.25-09.29.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval