Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy igazán élvezetes wellness hét eleje!

CE Plaza Hotel SiófokCE Plaza Hotel Siófok a térképen

Kiváló 2015. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. november 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sziasztok!
Sok véleményt elolvastam, mielőtt e soroknak nekiláttam volna, bár tudom furcsa, hogy nem azt írom, hogy mielőtt kipróbáltam volna a CE Plázá-t, de azt hiszem így jártam jobban. Mert ha csak a véleményeket olvastam volna, amiből jó néhány negatív volt, talán soha nem jutok el ide. De eljutottam, és ennek az a nagyon egyszerű oka, hogy egy sokat utazgató kollégám (Á. Gyuri) ajánlotta nekem a helyet, amit ez úton is köszönök neki. Köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet erre a kiváló létesítményre, ahol az elmúlt 3 napomat tölthettem a kedvesemmel nagy megelégedésünkre. A tény, hogy sok szubjektív ok összessége tud adni egy objektív valóságot, de azt gondolom, hogy a sok szubjektív kép összessége maga az objektív valóság is. Ím az én szubjektív megítélésem, hogy egy kicsit hozzátehessek az objektív megítéléshez.
Vasárnap érkeztünk a szállodába a du. 3 órás időhöz képest talán kicsit késve 4-kor. Itt egy nagyon kedves szőke hölgy fogadott a recepciónál, aki a szükséges eligazítást megadta nekünk az elhelyezkedésünkhöz. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ő hívta fel a figyelmünket arra, hogy van lehetőség a szálló előtt is parkolni, ami nem azonos a mélygarázs anyagi alternatívájával. Éltünk is vele.)
A szoba nekem messze felülmúlta az igényeimet, lehet, kisigényű vagyok, bár szerintem nem :-) Tág tér, ízléses bútorok, tiszta szép fürdőszoba, szekrény a ruháknak. A fűtés tökéletesen tette a dolgát, néha még talán kicsit meleg is volt ebből adódóan. Én élveztem a padlószőnyeget is, tudom nehezebb tisztítani, de mezítláb (vagy zokniban) kifejezetten élvezetes volt rajta csatangolni :-)
Ami az éttermet illeti, nos én le voltam nyűgözve. Egyszerűen gyönyörű. De ez csak a kezdet. A svéd asztalos étkeztetés hibátlan volt. Bőséges és változatos ételkínálat jellemezte, és az ízek is csodálatosak voltak. Itt nekem csak egy picuri negatívumom volt, mégpedig a gyümölcsrizsnél a rizs nem volt puhára főzve, azaz ropogott egy kissé, de ez nem sokkolt engem egyáltalán a többi pompás iz és kínálat élvezete okán. A barna-mártásos marhaszelet után a pápa is megnyalta volna mind a tíz ujját. Én maximálisan elégedett voltam a személyzettel is, akik velünk nagyon udvariasak és kedvesek voltak.
És végül a wellness. Én a párommal gyermek nélkül érkeztem, de azt látni lehetett, hogy ide nagyon sok gyerekes szülő jár. Ezért ha valaki a csendre vágyni ékezne, nos az csalódni fog. A sok kis lurkó hangoskodása az Amazonas madárvilágának csivitelő hangjait idézte. Engem egyáltalán nem zavart, sőt élveztem az élet jeleit imigyen. Valóban nincs pancsoló, de van egyébként sok más a gyerekes családoknak. Pl. úszógumi, vagy karra felfújható gumi, labdák stb.
A medence, a jakuzzi, a szaunák tökéletes élményt nyújtottak, noha lehet, hogy csak a hételeji hangulat okán, de sehol nem tapasztaltam tömeget. Valóban vannak helyenként javításra szoruló vakolati elemek, de ezek csekély mértékben irritálják a közönséget.
Mindent egybe vetve, én még szeretnék visszatérni ide, talán amit másképp csinálnék az az volna, hogy egy picit hosszabb időt terveznék az ittlétre.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (4)
CE Plaza Hotel Siófok - WellnessCE Plaza Hotel Siófok - WellnessCE Plaza Hotel Siófok - SzobákCE Plaza Hotel Siófok - Szobák

CE Plaza Hotel további értékelései

2024.05.01gyerekekkel
3 nap 2 ejszakat toltottunk a hotelben. Voltunk mar itt 5 évvel ezelőtt, akkor elégedettek voltunk. 2 eves kisfiunkkal voltunk, jatszószoba nagyon jó volt neki, élvezte nagyon. Wellness részleg gyerkoccel kicsit egyhangu volt, de igy is el tudott játszani a kicsi vízbe. A szemelyzet nagyon kedves...
2024.04.29gyerekekkel
Átlagos
A labirintus szerű folyosók,alig találtuk a szobánkat. A leg elfogadhatatlanabb a folyosó ezer éves padlószőnyegezése. Múlt századi. Szoba rendben volt,személyzet,bútorzat átlagos. Medence vize hideg. Az pozitívum, hogy zenés esteket szerveznek,és hogy központi fekvésű a szálloda. Igaz a Balaton...
2024.04.28a párjával
A párommal két éjszakát töltöttünk a CE Plaza Hotelben; tavaszi pihenés, wellnessezés céllal mentünk. A személyzet többsége kedves volt és segítőkész. A szoba kényelmes, bár a balkon és a fürdőszoba nem volt annyira hívogató, a célnak megfelelt. Az ételek viszont nagyon finomak voltak; mivel...

A CE Plaza Hotel legnépszerűbb csomagjai

CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok - Pünkösdi hosszú hétvége (min. 2 éj)
Pünkösdi hosszú hétvége
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
05.17-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval