Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családi hétvége gyerekekkel.

CE Plaza Hotel SiófokCE Plaza Hotel Siófok a térképen

Kiváló 2016. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. május 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez év márciusában 3 napot töltöttünk a CE Plaza Hotelben Siófokon. 2 felnőtt és 2 gyermek részére csomagajánlatban egy 4 ágyas szobát foglaltunk. Az értékesítéssel foglalkozó munkatársak kézséggel álltak rendelkezésre és nagyon segítőkészek voltak, mivel a lefoglalt időpontra nekünk váratlanul közbe jött egy másik program de nagyon rugalmasan találtak megoldást és áttették a foglalásunkat egy nekünk is megfelelő időpontra. Már a tavalyi évben is eltöltöttünk itt egy hétvégét,így már visszatérő vendégek voltunk. A recepción a bejelentkezés hamar megtörtént, amíg mi kitöltöttük a papírokat a gyerekek lefoglalták magukat a játszóházban. A játszóházban programokat is szerveznek a gyerekeknek, kézműves foglalkozások filmvetítés tarkítja az ott töltött napokat. Ugrálóvár, ping-pong asztal és Xbox játékok is várják a gyerekeket és szüleiket egyaránt.
A Hotel épülete egy régi magtár köré épült, kialakítása izgalmas perceket okoz, könnyen eltévedhetünk liftezés közben a szobát, vagy a wellnes részleget keresve. A recepciósok már valószínűleg megszokták, hogy az előtérben lévő liftből fehér fürdőköpenyes kis csoportok fürkészik továbbjutás reményében a helyiséget, és a lift gombjait. Második napon már egész jól kiismeri magát az ember ebben a mini labirintusban.
A szobák tiszták, kényelmesek, jó az elrendezésük, teljesen megfelelnek a pihenés, kikapcsolódás céljából érkezőknek. A szobák ajtajai kártyával működnek, valamint a kártya működteti az elektromos készülékeket is. Szuper megoldás, de ha ebből a kártyából 2 db-ot adnának sokkal jobb lenne, mert a családok nem mindig ugyanazt a programot választják, tehát amíg apuka masszázson gyúratja magát a gyerekek pedig a játszóházban vannak anyával, elkerülhető lenne az ide oda futkozás a szobakártyával, hogy valamelyikük bejusson a szobába, csak egy átöltözés erejéig, vagy hasonló.
A wellness részleg nagyon szuper! A gyerekeknek és szülőknek nagyszerű közös program. A sodrófolyosó a legnépszerűbb a gyerekek körében, a felnőttek pedig bugyogtathatják magukat a különböző időpontban bekapcsoló masszázspadnak, víz alatti buzgároknak, gejzíreknek köszönhetően. A jacuzzi elég nagy kb. 10 felnőtt elfér benne. A szauna világ nagyon változatos mindenki megtalálja benne a számára leginkább megfelelő izzadási lehetőséget. A masszázs kiváló, de a csomaghoz tartozó kedvezményes masszázs csak a 30 perces masszázsokra vonatkozik, ez egy kicsit furcsa és a vendégek számára nem túl előnyös. Konditerem is rendelkezésre áll, hogy az elfogyasztott finom falatokat ledolgozhassuk. Ha már falatozás nézzük az éttermet, aminek nagyon tetszetős az elrendezése, kialakítása. Itt találkozhatunk a régi magtár épületével hiszen itt került kialakításra az éttermi részleg. A gyermekek részére külön kis büfét alakítottak ki, ez nagyon megkapó a családok számára hiszen a kicsikre külön figyelmet fordítanak. Az ételek változatosak, folyamatosan feltöltik a készleteket. Abban a csomagban amit mi választottunk pasta ebéd is van, ami szintén a gyerekek miatt nagyon szuper ötlet. A felszolgáló személyzet kedves és kézségesen segíti az éhes vendégsereget.
A hotelben koktélbár is van, ahol a felnőttek kikapcsolódhatnak egy kis ital és élőzene mellett. Nagyon hangulatos a bár, a zenészek nagyon jó kis retro muzsikákat játszanak, mellyel szuper jó hangulatot varázsolnak.
Összességében a hotel részünkről nagyon jó értékelést kapott, nem véletlenül mentünk vissza újra, és tervben van, hogy máskor is ott töltsük el szabadidőnket. Ajánljuk mindenkinek de legfőképpen gyermekes családoknak, biztosan nem fognak csalódni, és feltöltődve távoznak majd Siófokról.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

CE Plaza Hotel további értékelései

2024.04.29gyerekekkel
Átlagos
A labirintus szerű folyosók,alig találtuk a szobánkat. A leg elfogadhatatlanabb a folyosó ezer éves padlószőnyegezése. Múlt századi. Szoba rendben volt,személyzet,bútorzat átlagos. Medence vize hideg. Az pozitívum, hogy zenés esteket szerveznek,és hogy központi fekvésű a szálloda. Igaz a Balaton...
2024.04.28a párjával
A párommal két éjszakát töltöttünk a CE Plaza Hotelben; tavaszi pihenés, wellnessezés céllal mentünk. A személyzet többsége kedves volt és segítőkész. A szoba kényelmes, bár a balkon és a fürdőszoba nem volt annyira hívogató, a célnak megfelelt. Az ételek viszont nagyon finomak voltak; mivel...
2024.04.27a párjával
Kiváló
A hotel nagyon szép,a szoba kényelmes és tiszta volt. A wellness részleg tágas ,jó volt a víz hőmérséklete,a szauna is szuper. A személyzet figyelmes és kedves !Az ételek finomak voltak,reggelire vártunk valami újat ,de minden ugyanaz volt mint előző nap.A masszázst ajánlom mindenkinek!!...

A CE Plaza Hotel legnépszerűbb csomagjai

CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok - Hétköznapi wellness élmények (1 éjtől)
Hétköznapi wellness élmények (1 éjtől)
35.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.06.02-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval