Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódtunk egy nagyot

CE Plaza Hotel SiófokCE Plaza Hotel Siófok a térképen

Szörnyű 2017. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Elindultunk egy kis pihenőre nagy családdal, de sajnos nem a megfelelő hotelt választottuk ehhez.
Érkezés, recepció, parkolás:
Első meglepetés a szálloda előtti parkolóban nincs hely, az érkezőknek nincs kijelölt hely, hogy legyen honnan bepakolni a csomagokat, két lehetőséget ajánlottak a mélygarázsból vagy a hoteltől x m-re valami parkolóban, az autókkal 4 napig parkolni szintén ugyanígy (mélygarázs: 1500 Ft/autó/éjszaka???!!!).
Szobák, felszereltség, megközelítés:
A szobák valaha jobb napokat láttak, kopott berendezés, koszos falak. A pedálos kuka pl. nem működött csak kézzel. A pótágy az 5 éves kislányunknak egy katasztrófa, még ráülni sem tudott a gyermek, nemhogy aludni rajta, úgy kellett a rácsokat visszaszerelni. A kiságynál a másik szobában szintén ez a helyzet, a alsó része, ami a tartást hivatott szolgálni elfáradt valahol, így kvázi a vázon aludhatott volna a baba.
A minibár szegényes, a pihenés 2. napjától már nem is üzemelt.
A szoba tisztasága? Fél pár gyerekpapucs került elő az ágy alól. Néhány hajszál az előző lakótól a fürdőben. A szemetesben nem volt zsák, viszont kaptunk egyet grátiszt a gyerekágyra.
A szálloda elrendezése nem egyszerű, de azért hamar megszoktuk, bár a lift helyett inkább gyalog közlekedtünk, mert hamarabb elintéztük így.
Étkezés, kiszolgálás:
Az étterem a szálloda kapacitásához kicsi vagy rettenetes elrendezésű, ezt nem tudtuk eldönteni.
Első nap későn érkeztük a vacsorához, így aki nem akart székely káposztát vacsorázni, az ehetett köretet dinóval (nem gyerekeseknek: dinó alakúra préselt, csirkéből készült húspogácsa, panírozva, kisütve) vagy esetleg előételt meg levest, azaz röviden a kifogyott ételeket nem töltötték újra. A többi nap már gyorsabbak voltunk, így általában volt választék és az ízekkel sem volt gond. Annál inkább a tisztasággal és a kiszolgálással. Soha nem tudtunk úgy megérkezni, h tiszta, megterített asztalunk legyen.
Mivel többen voltunk és ezt jeleztük is első nap, csalódás, hogy ez csak 2 étkezésnél működött, aztán külön kellett ülnünk, mert a hosszabb asztalokat 2-3 fő foglalta el. A pincérek láthatólag leterheltek, más magyarázatot nem találtunk arra, hogy az étkezés végén értek oda az asztalunkhoz, hogy megkérdezzék mit is innánk a vacsorához. Bár azért köszönni még akkor sem fájt volna Nekik, gondolom legalábbis...
Wellness:
A gyermek medence szuper. A nagy medence viszont hideg vizű, így kevéssé élvezhető az élmény része. A szaunák jók, az infra egy kissé szűkös és szólni kell, hogy bekapcsolják. Ha találsz ott valakit a pultnál szerencséd van, ha kedves is az már lottó 5-ös érzés kategória. A gőzkabin 4 napig nem működött. A köntösök lelakott állapotúak (valamiféle német hotel jelzését is megtaláltuk az egyikben).
Gyermekeknek: A játszószoba igazából egy nagy ugrálóvárból áll. Ezt nagyon szerették a gyerekek. Volt vezetett program is, ott talán először az ott töltött idő alatt kedves animátorokkal találkoztunk.
Ráadásként az utolsó éjszaka a mellettünk lévő szobában egy olyan zajos társaság volt, hogy kétszer kellett kimennünk szólni, hogy a szomszédos szobákban gyerekek alszanak. Amikor megemlítettük a recepción az volt a válasz, hogy csak egy éjszakát töltenek itt.
Összességében nagyon megbántuk a választásunkat. Sajnos nem éreztük jól magunkat a szállodában.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Átlagos

CE Plaza Hotel további értékelései

2024.03.23egyedül
Szörnyű
Sajnos nagyon nagy csalódás volt. Hideg volt a víz és a wellnessben a hőmérséklet is. Sajnos a 8 étkezésből talán kettőre mondanám, hogy megfelelő volt. Hideg volt a vacsora és sok esetben íztelen, és sajnos a reggeli nagy része is. Sok vendég esetében emeleteket kell járni, hogy tudjunk...
2024.03.23gyerekekkel
Szoba - 2007 - nagy tágas szoba ,kényelmes ágy, összességébe tiszta, rendezett. Kilátás kertre nem rossz (nem exrra), de zavaró, hogy nincs elválasztva más szobáktól, így könnyen átlátni egymáshoz. Étkezés - reggelinél kimondottan finom friss péksütik, virsli, tojás, tejbegríz, felvágottak...
2024.03.22a párjával
Magunkra hagytak! Semmit nem mutattak meg./ Felkisérés a szobába, villany működtetés , széf kezelése , hűtószekrény / A széf kezeléséhez mellé kell feküdni annyira lent van , a hűtőt szekrényt csak t haza induláskor találtuk meg , a fürdőkád olyan magas, hogy nehéz kilépni belőle . . . A...

A CE Plaza Hotel legnépszerűbb csomagjai

CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness teljes ellátással (min. 2 éj)
Négycsillagos wellness teljes ellátással
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
2024.06.02-ig
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
49.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
06.02-09.01.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.07.01-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
91.620 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
105.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval