Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódtunk egy nagyot

CE Plaza Hotel SiófokCE Plaza Hotel Siófok a térképen

Szörnyű 2017. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Elindultunk egy kis pihenőre nagy családdal, de sajnos nem a megfelelő hotelt választottuk ehhez.
Érkezés, recepció, parkolás:
Első meglepetés a szálloda előtti parkolóban nincs hely, az érkezőknek nincs kijelölt hely, hogy legyen honnan bepakolni a csomagokat, két lehetőséget ajánlottak a mélygarázsból vagy a hoteltől x m-re valami parkolóban, az autókkal 4 napig parkolni szintén ugyanígy (mélygarázs: 1500 Ft/autó/éjszaka???!!!).
Szobák, felszereltség, megközelítés:
A szobák valaha jobb napokat láttak, kopott berendezés, koszos falak. A pedálos kuka pl. nem működött csak kézzel. A pótágy az 5 éves kislányunknak egy katasztrófa, még ráülni sem tudott a gyermek, nemhogy aludni rajta, úgy kellett a rácsokat visszaszerelni. A kiságynál a másik szobában szintén ez a helyzet, a alsó része, ami a tartást hivatott szolgálni elfáradt valahol, így kvázi a vázon aludhatott volna a baba.
A minibár szegényes, a pihenés 2. napjától már nem is üzemelt.
A szoba tisztasága? Fél pár gyerekpapucs került elő az ágy alól. Néhány hajszál az előző lakótól a fürdőben. A szemetesben nem volt zsák, viszont kaptunk egyet grátiszt a gyerekágyra.
A szálloda elrendezése nem egyszerű, de azért hamar megszoktuk, bár a lift helyett inkább gyalog közlekedtünk, mert hamarabb elintéztük így.
Étkezés, kiszolgálás:
Az étterem a szálloda kapacitásához kicsi vagy rettenetes elrendezésű, ezt nem tudtuk eldönteni.
Első nap későn érkeztük a vacsorához, így aki nem akart székely káposztát vacsorázni, az ehetett köretet dinóval (nem gyerekeseknek: dinó alakúra préselt, csirkéből készült húspogácsa, panírozva, kisütve) vagy esetleg előételt meg levest, azaz röviden a kifogyott ételeket nem töltötték újra. A többi nap már gyorsabbak voltunk, így általában volt választék és az ízekkel sem volt gond. Annál inkább a tisztasággal és a kiszolgálással. Soha nem tudtunk úgy megérkezni, h tiszta, megterített asztalunk legyen.
Mivel többen voltunk és ezt jeleztük is első nap, csalódás, hogy ez csak 2 étkezésnél működött, aztán külön kellett ülnünk, mert a hosszabb asztalokat 2-3 fő foglalta el. A pincérek láthatólag leterheltek, más magyarázatot nem találtunk arra, hogy az étkezés végén értek oda az asztalunkhoz, hogy megkérdezzék mit is innánk a vacsorához. Bár azért köszönni még akkor sem fájt volna Nekik, gondolom legalábbis...
Wellness:
A gyermek medence szuper. A nagy medence viszont hideg vizű, így kevéssé élvezhető az élmény része. A szaunák jók, az infra egy kissé szűkös és szólni kell, hogy bekapcsolják. Ha találsz ott valakit a pultnál szerencséd van, ha kedves is az már lottó 5-ös érzés kategória. A gőzkabin 4 napig nem működött. A köntösök lelakott állapotúak (valamiféle német hotel jelzését is megtaláltuk az egyikben).
Gyermekeknek: A játszószoba igazából egy nagy ugrálóvárból áll. Ezt nagyon szerették a gyerekek. Volt vezetett program is, ott talán először az ott töltött idő alatt kedves animátorokkal találkoztunk.
Ráadásként az utolsó éjszaka a mellettünk lévő szobában egy olyan zajos társaság volt, hogy kétszer kellett kimennünk szólni, hogy a szomszédos szobákban gyerekek alszanak. Amikor megemlítettük a recepción az volt a válasz, hogy csak egy éjszakát töltenek itt.
Összességében nagyon megbántuk a választásunkat. Sajnos nem éreztük jól magunkat a szállodában.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Átlagos

CE Plaza Hotel további értékelései

2024.04.23gyerekekkel
Szörnyű
Nem lesz rövid de aki szeretne elmenni ide annak érdemes végigolvasni! Első körben leszögezném, hogy nem lejáratás céljából írom a véleményem, csakis a színtiszta igazságot írom le ami minket itt fogadott! Nekünk nagyon nagy csalódás volt, nemcsak mi, hanem rajtunk kívül nagyon sok vendég...
2024.04.23a párjával
Átlagos
Nincs megfelelő tisztaság, poros torolkozoszarito, koszos fuggony, nem megfelelo takaritas Reggelinél az ételek nem a legfrissebbek, pékáru sajnos szaradt nem friss, italautomatak nem mukodnek rendesen Wellness reszlegben hideg van, a víz hidegebb mint a kiirt homerseklet, a kis torolkozo nem...
2024.04.20gyerekekkel
Egy éjszakát töltöttünk a hotelben. Kicsivel 2 utan érkeztünk, problema nélkül atvehettuk korabban a szobánkat (15 órától volt hivatalosan). Szoba atlagos tisztaságú, az ágy alá persze nem kell benezni, de nem is ott eszünk/alszunk. Nagyon praktikus, h a recepcio kozeleben van a jatszoszoba. Igy...

A CE Plaza Hotel legnépszerűbb csomagjai

CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok - Pünkösdi hosszú hétvége (min. 2 éj)
Pünkösdi hosszú hétvége
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
05.17-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.10.23-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!