Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

CE Plaza Hotel

CE Plaza Hotel SiófokCE Plaza Hotel Siófok a térképen

Szörnyű 2024. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. április 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nem lesz rövid de aki szeretne elmenni ide annak érdemes végigolvasni!

Első körben leszögezném, hogy nem lejáratás céljából írom a véleményem, csakis a színtiszta igazságot írom le ami minket itt fogadott!
Nekünk nagyon nagy csalódás volt, nemcsak mi, hanem rajtunk kívül nagyon sok vendég panaszkodott!

Mivel egy “négy csillagos szállodába” érkeztünk, így gondoltuk jó helyen leszünk!
Érkezéskor egy mélygarázsban kaptunk fizetős parkolási lehetőséget aminek örültünk is, hogy fedett helyen lesz az autónk. Távozáskor egy bóját kellett kitenni, jelezve, hogy foglalt a hely.(Amit a későbbi visszaérkezésünkkor nem igazán vett figyelembe egy másik vendég, és elfoglalták a helyüket! A recepciós hölgy egy vállvonással reagálta le a történteket, pedig ez egy fizetett parkoló hely volt!)
Amikor a szobánkba felmentünk nem éppen volt illatos sem a szoba sem a fürdő!
A vécében nem szeretném részletezni milyen maradványok voltak!
Kezet mosni elég nehéz volt mert a csapból inkább a ruhánk irányába folyt a víz és nem a mosdóba, az esti zuhanyzásnál szembesültünk azzal, hogy a zuhanyfej sem alkalmas zuhanyzásra, ezt természetesen orvosolták.
A mosdó tele volt borotvált szőr maradványokkal, a tükröt sem részleteznem milyen állapotban volt!
Az ablakunkban egy bokor helyezkedett el illetve szúnyogháló nem volt egyik ablakon sem (ezek csak mellékes dolgok de megemlítem)!
Este szerettünk volna tévét nézni de sajnos a második távirányító sem volt igazán működőképes így a harmadikkal sikerült már valamit kezdeni.
Szerettünk volna egy kicsit befűteni, mert elég hűvös idő volt, viszont a klíma annyira de annyira büdös volt és valószínűleg ez abból adódott, hogy nem volt kitakarítva, hogy megkértük a recepcióst, hogy teljesen kapcsolja le az egészet!

Így kezdődött az első napunk! A ráadás már csak az volt, hogy a wellness részleg a képek alapján szép nagy tágas, viszont a valóság nem ezt fedi, és olyan zsúfolt volt, hogy nem tudtuk használni!
Illetve elkértük a köntösöket, amiből újat kellett kérnünk de sajnos azzal is ugyanúgy jártunk. Szakadtak voltak,a kötője rövid volt, így kb használhatatlan volt!

Másnap reggel kitettem a takarítást kérek táblát viszont amire visszaértünk csak egy szemetes ürítés illetve 1 db törölköző csere történt. Újra kitettem a táblát és ekkor sikerült egy felporszívózás és felmosás végre!

A reggeli, ebéd, vacsorát nem minősíteném! Szerintem nagyon kevés a választék illetve a felszelt zöldségek teljesen ki voltak száradva, a tészta szintén ki volt száradva, ezt egy négy csillagos szálloda nem engedhetné meg magának!
Első este a vacsoránál konkrétan fél órát kellett sorban állni mert a felső rész nem volt megnyitva! A többi vendég is elég stresszes volt!

Másnap szerettünk volna végre használni a medencéket ami este 20:00-ig üzemel a kártya szerint(!) viszont 19:35-kor már nem engedtek be minket mert, hogy 19.45-kor medence zárás van!
Ekkor már kiborult a bili és felkerestünk egy vezetőt akivel megbeszéltük a problémákat, és nyilván felajánlott nekünk kárpótlásul pár dolgot amit köszönünk szépen, viszont ettől még ezek a problémák sajnos nem oldódtak meg!
Mi pihenni mentünk volna, mert évközben nem igazán van rá lehetőségünk, viszont az egészet végig idegeskedtünk és stresszeltük!
Nekem soha az életemben nem volt herpeszem, de első este után kijött a számra az undortól ami minket fogadott ebben a szállodában!
A személyzettel is voltak problémák! Persze voltak nagyon kedvesek is, de ez elvárt is lenne egy négy csillagnál!

Kaptunk lehetőséget arra, hogy nem kell elhagynunk 11.00-kor a szállást így használhatjuk még a wellness részleget végre!
Lementünk fürdeni, viszont olyan hideg a víz még a jacuzziban is, hogy nem volt kellemes élmény, így felmentünk melegvízzel lezuhanyozni és összepakoltunk.
Távozáskor annyit vártam volna, hogy elnézést kérnek a kellemetlenségekért de ezt nem kaptam!

Ezen a helyen először voltunk és valószínűleg utoljára is!
A szomorú dolog az, hogy mások nem jelzik a problémákat vagy nincs igényük a tisztaságra!
Igaz nagyon-nagyon sokan panaszkodtak rajtunk kívül is, de ezek szerint még nem elegen, hogy történjen bármi változás!

Remélem változtatni fognak ezeken a dolgokon, hogy más vendégek élvezzék a pihenést és ne idegeskedéssel töltsék majd a napokat náluk!

Ui: Hazaérkezésünk után másnap a kisfiammal a kórházban kötöttünk ki hányás, hasmenéssel és már négy napja szenvedünk úgyhogy igazán jó kis wellness volt!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Gyenge

CE Plaza Hotel további értékelései

2024.05.01gyerekekkel
3 nap 2 ejszakat toltottunk a hotelben. Voltunk mar itt 5 évvel ezelőtt, akkor elégedettek voltunk. 2 eves kisfiunkkal voltunk, jatszószoba nagyon jó volt neki, élvezte nagyon. Wellness részleg gyerkoccel kicsit egyhangu volt, de igy is el tudott játszani a kicsi vízbe. A szemelyzet nagyon kedves...
2024.04.29gyerekekkel
Átlagos
A labirintus szerű folyosók,alig találtuk a szobánkat. A leg elfogadhatatlanabb a folyosó ezer éves padlószőnyegezése. Múlt századi. Szoba rendben volt,személyzet,bútorzat átlagos. Medence vize hideg. Az pozitívum, hogy zenés esteket szerveznek,és hogy központi fekvésű a szálloda. Igaz a Balaton...
2024.04.28a párjával
A párommal két éjszakát töltöttünk a CE Plaza Hotelben; tavaszi pihenés, wellnessezés céllal mentünk. A személyzet többsége kedves volt és segítőkész. A szoba kényelmes, bár a balkon és a fürdőszoba nem volt annyira hívogató, a célnak megfelelt. Az ételek viszont nagyon finomak voltak; mivel...

A CE Plaza Hotel legnépszerűbb csomagjai

CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
Balatoni családi vakáció (1 éjtől)
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok - Pünkösdi hosszú hétvége (min. 2 éj)
Pünkösdi hosszú hétvége
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
05.17-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!