Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hotel Azúr

Hotel Azúr SiófokHotel Azúr Siófok a térképen

Átlagos 2013. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2013. április 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Téli napon érkeztünk, csapatépítő program keretében természetesen kollégákkal. A recepción kedvesen fogadtak, de nem voltak túl segítőkészek. Munkásosztályba tartozunk, ezt éreztették is velünk. Elsőre igen zegzugos az épület, gyors legyintésekkel és tőmondatokkal igazítottak útba minket. Pár perces bolyongás után megtaláltuk a szobáinkat. Ezek tisztasága, rendezettsége makulátlan volt.
A fürdő részleg már nem volt méltó a wellness elnevezésre: nem volt melegvizes medence. Aki hűtőkamrában dolgozik (mint mi is), - főleg - télen nem vágyik hideg vizes medencébe.
A szórakoztató részleg kitűnő volt: bowling, billiárd, ping-pong... A netes honlapján a szállodának kispályás futball lehetőség is szerepelt. Mivel az udvart épp felújították, a pálya nem volt letakarítva (bár a szállás lefoglalásakor jeleztük ebbéli igényünket, de nem tájékoztattak az akkori állapotokról). A Balaton partjáig le volt drótkeríréssel zárva a pálya körüli udvarrész. A vízparti köveken másztunk át a pályára, előtte a hotel egy dolgozójától kértünk gereblyét és söprűt, hogy le tudjuk takarítani magunknak a focipályát. Senki nem ajánlotta fel, hogy megteszi.
Az étterem részlegét valóban nem érheti negatív kritika: az ételek változatosak és rendkívül ízletesek voltak. Az asztalok, székek tisztasága és rendezettsége is minden igényt kielégített.
Egy vacsora alkalmával szóba elegyedtünk a szomszédos asztalnál étkező orosz hölgyekkel, akik nehezményezték, hogy a személyzet nem segített nekik a látnivalók navigálásában. Mivel nem vagyok perfekt orosz (és sajnos angol sem), így segítséget kértünk egy dolgozótól, de sajnálatosan az orosz hölgyek tapasztalatával gazdagodtunk. A hölgy nem megfelelő nyelvtudására hivatkozott, prospektus, útikönyv említésére igen negatív arckifejezést vett fel.

Mivel nem főszezonban töltöttük pihenőidőnket, a hotel sem volt túl hangos a vendégek seregétől, lényegesen nagyobb odafigyelést és kedvességet vártunk volna el. Közel 20 fős csapatunk nem kevés összeget hagyott ott e pár napos pihenésre. Mind pozitív, mind negatív élményekkel gazdagodtunk. Sokszor nem értem az embereket: egy mosoly nem kerül semmibe, nemigaz?
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Hotel Azúr további értékelései

2024.04.07barátokkal
Átlagos
A szálloda megfelelő, tudtam hova megyünk. Ezért is foglaltam az ünnepekre. Ami nem jött be az a konyha vagyis a hozzá állás. Gluténmentes étkezés van amit egy kalap alá vették a fogyókúra szintjére. Első este a szakács ajánlott vacsorát, mivel mindig azzal kezdek hogy miből ehetek? Nem volt...
2024.02.07a párjával
Szörnyű
Megérkezésünkor egy olyan szárnyban helyeztek el,ami felújítás alatt állt. Lebontott szobák,festékes vödrök és hasonló... A wc sem működött,kérésünkre új szobat kaptunk. A parkolóban 5 autó állt... nem is értettük,hogy kaphattuk ezt a szobát? Valószínűleg a kevés vendég indokolta, hogy a vacsora...
2024.01.03barátokkal
Törölközőt csak második napon kaptunk, mert elfogyott. Vacsora közben lekapcsolták a villanyt, hogy mostmár menjünk, holott még volt fel oránk ! Az egyik pincér folyamatosan azt mondogatta, hogy mennyire unja, hogy dolgoznia kell és mennyire fáradt ???!!! Szervizdíjat számoltak fel azért is,...

A Hotel Azúr legnépszerűbb csomagjai

Hotel Azúr Siófok - Kedvezményes ajánlat (min. 2 éj)
Kedvezményes ajánlat
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.07-ig
Hotel Azúr Siófok - Pünkösd (min. 2 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval