Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Többet várna az ember a pénzéért.

Hotel Azúr SiófokHotel Azúr Siófok a térképen

Átlagos 2016. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy hetes nyaraláson vettünk részt kettesben a Hotel Azúrban.
Már a bejelentkezéskor tapasztalnunk kellett - ami egyébként egész ottani tartózkodásunk alatt is végig érzékelhető volt -, hogy a személyzet inkább kötelezettségként, mintsem szívvel-lélekkel áll hozzá a munkához, és a rá háruló feladatokhoz.
A szoba amit kaptunk, többé-kevésbé tiszta volt, ám rendkívül pici annak ellenére, hogy erkéllyel is rendelkezett. A takarítás - habár a házirend említi - csak akkor volt jellemző, ha kértük, akkor is csak a szemmel látható helyeken.
Félpanziós ellátást kértünk, ami büféreggelit és -vacsorát takart. A reggelivel - azon kívül, hogy a családosok, elsősorban férfiak - agyontapossák, "éhezők viadalát" játszva a többi szállóvendéget, hogy ételhez jussanak, holott abból bőven jutott mindenkinek - rendben volt, azonban a vacsora nem annyira. A választék inkább "különlegesebb" (nem kommersz) ételekből állt, amely sok esetben még a gyerekeknek sem feltétlen felelt meg, így a környező éttermek esténként hemzsegtek a szálloda vendégeitől, akik inkább ott laktak jól.
A wellness részleg alapvetően korrekt, a Balaton parti saját strand megkapó, ugyanakkor - annak ellenére, hogy a házirend tiltja - aki reggel nem tud magának a korlátozott számú napozóágyból foglalni, délutánra már egy helyet sem talál, ha jó az idő.
A gyermekes családoknak - animátorok által - szervezett programok sokrétűek, érdekesek, ugyanakkor a felnőttek (elsősorban párok, baráti társaságok) szórakozására az 1 db billiárd asztal, illetőleg a bowling pálya kivételével sajnos nem igazán gondolnak. Szezonálisan elvétve akadnak koncertek, előadások stb. de az nem főszezonban jellemző elsősorban.
A Hotel házirendje tiltja idegen helyen vásárolt mindennemű étel-ital bevitelét, ugyanakkor a snack, és a lobby bár, valamint a 2 db étterem (Korinthos, Opus) az italokért olyan árat, valamint 12% felszolgálási díjat számol fel, ami véleményem szerint vérlázító.
Csak olyan embereknek javaslom ezen Hotel látogatását, akik drágán, ugyanakkor szinte nulla szolgáltatás ellenében szeretnének unatkozni, továbbá azon gyermekes családoknak, akik nem találnak preferáltabb üdülőhelyet (hotelt, apartmant) az Aranyparton.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:

Hotel Azúr további értékelései

2024.04.07barátokkal
Átlagos
A szálloda megfelelő, tudtam hova megyünk. Ezért is foglaltam az ünnepekre. Ami nem jött be az a konyha vagyis a hozzá állás. Gluténmentes étkezés van amit egy kalap alá vették a fogyókúra szintjére. Első este a szakács ajánlott vacsorát, mivel mindig azzal kezdek hogy miből ehetek? Nem volt...
2024.02.07a párjával
Szörnyű
Megérkezésünkor egy olyan szárnyban helyeztek el,ami felújítás alatt állt. Lebontott szobák,festékes vödrök és hasonló... A wc sem működött,kérésünkre új szobat kaptunk. A parkolóban 5 autó állt... nem is értettük,hogy kaphattuk ezt a szobát? Valószínűleg a kevés vendég indokolta, hogy a vacsora...
2024.01.03barátokkal
Törölközőt csak második napon kaptunk, mert elfogyott. Vacsora közben lekapcsolták a villanyt, hogy mostmár menjünk, holott még volt fel oránk ! Az egyik pincér folyamatosan azt mondogatta, hogy mennyire unja, hogy dolgoznia kell és mennyire fáradt ???!!! Szervizdíjat számoltak fel azért is,...

A Hotel Azúr legnépszerűbb csomagjai

Hotel Azúr Siófok - Kedvezményes ajánlat (min. 2 éj)
Kedvezményes ajánlat
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.07-ig
Hotel Azúr Siófok - Pünkösd (min. 2 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval