2016. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 8.Ajánlom a helyet másoknak is!
Május elején töltöttünk egy hétvégét a szállodában.
A hotel: közvetlen a siófoki vitorlás kikötő mellet található, saját partja, strandja nincs, viszont a wellness részlegből ill. a napozóteraszról kitűnő kilátás nyílik a Balatonra. Elegendő parkolási lehetőség a szálloda melletti parkolóban, de külön térítés ellenében a hotel zárt parkolója is igénybe vehető. A személyzet minden részlegnél - a recepciótól kezdve a
wellness részlegig, valamint az étteremig - kedves és szolgálatkész.
A szoba: 2 ágyas, erkéllyel, ahonnan szintén a tóra is rálátni. A szoba nem túl nagy, de számunkra teljesen megfelelt, modern, egyszerű berendezéssel. A fürdőszoba is megfelelő méretű és felszereltségű. Külön említendő pozitívum, hogy elegendő konnektor található a szobában, így gond nélkül csatlakoztathatók az elektromos kütyük ill. töltőik, valamint
kellő számú a nézhető TV csatorna. Az akasztós szekrényrész lehetne kicsit nagyobb. Negatívum viszont a rendkívül gyenge wifi a szobában. A tisztaság elfogadható ugyan, de a
patyolat tisztasághoz ragaszkodók találhatnak kötözködni valót.
Wellness és szauna: ez az a rész, ahol maradéktalanul elégedettek voltunk. Finn szauna, gőzkabin, infrakabin, sószoba valamin tágas pihenőtér nyugágyakkal áll rendelkezésre.
A wellness részen 25 m-es medence, jakuzzi, gyermek pancsoló, két kültéri jakuzzi, valamint napozóterasz található.
Étkezés: ez a leggyengébb láncszem! A választék is meglehetősen egyszerű ehhez a kategóriához képest, de a nagyobb baj a minőséggel van. Száraz és íztelen minden, pedig igyekeztünk több ételt is megkóstolni. A "kézműves desszert" nevű sütik íze olyan volt, mintha egy Tescoban vett tortát szeleteltek volna fel kis darabokra.
Összességében jól éreztük magunkat, kellemes pihenés volt, de az ételek gyenge minősége miatt nem valószínű, hogy újra ezt a szállodát választjuk. Főleg olyanoknak ajánlanám, akiknek a szauna és wellness, a pihenés a legfontosabb.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Hotel Yacht Wellness & Business további értékelései
2025.06.29egyedül
![]()
Nem tetszett a munkagépek zaja, tetszett az uszoda részleg! Miért két részletben kapta meg a hotel az egy összegben kifizetett 143000 ft-ot?Törzsvásárlóként kapott 14000ft miből vonták le? Superior vagy standard szobát kaptam, areklámanyaguk alapján nem volt egyértelmű, hogy abefizetett...
2025.06.27gyerekekkel
![]()
Amint megérkeztünk a parkolási lehetőséggel elégedett voltam, közel a bejárathoz. A recepción kedves, segítőkész személyzet fogadott. Foglaláskor az összeg felét kellett elutalni és ami nagyon tetszett, hogy sok más hellyel ellentétben kijelentkezéskor kellett a fennmaradó összeget rendezni....
2025.06.13a párjával
![]()
Házassági évfordulóra mentünk mint minden évben. Ez az év nem volt jó, sőt tönkre tették az évfordulónkat. A személyzet maga volt a rettenet, a fiatalok. A becsekkolásnál vállvonogatás, a szemöldök huzogatás. Nagy nehezen megkaptuk a szobát. Parkolás utcán non stop fizetni 360 v 380 Ft óránként....
A Hotel Yacht Wellness & Business legnépszerűbb csomagjai
Karácsony
Október 23.
Szilveszter
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
46.170 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
80.750 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval