2019. decemberben, barátokkal járt itt

Értékelt: 2019. december 26.
Nagyon gondosan választottam wellness szállodá a karácsonyi időszakra, mivel az egyikünk vegetáriánus, erre többször rákérdeztem telefonon a hotel recepciójától mielőtt lefoglaltam a szobát. Megjegyzésben is leírtam. Sajnos este, semmilyen vegetáriánus étellel nem készültek, mikor ezt szóvá tettem a válasz az volt, hogy ez a hotel nem erre van berendezkedve.
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Válasz az értékelésre - 2020. január 24.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük visszajelzéseit, melyet kivizsgáltunk. Az Ön foglalásához előzetesen bekerült az információ, miszerint tojást és halat sem fogyaszt, reméljük, hogy ez helyesen lett rögzítve. Megvizsgáltuk a december 24-i és december 25-i ünnepi menüsorokat és mindegyikben találtunk olyan fogást, ami egyiket sem tartalmazza.
Ezekre egyébként nem csak a vegetáriánusok, hanem a jelentős számú allergiás Vendég miatt is figyelünk. Tény, hogy teljes választékot biztosítani nem tudunk, hiszen minden igényre figyelnünk kell. Kollégáim erről tájékoztatást nyújtanak, ezt ellenőrizni fogjuk. Őszintén reméljük, hogy a fentieket leszámítva megfelelőnek találták szolgáltatásainkat és a jövőben előzetes egyeztetés alapján, igényüknek megfelelően tudjuk majd Önöket kiszolgálni.
Üdvözlettel: Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok csapata
Hotel Yacht Kollégák (reservation) (Hotel Yacht Wellness & Business)
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.