Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Itt maradt a nyolcvanas évekből

Renegade Hotel SiófokRenegade Hotel Siófok a térképen

Gyenge 2014. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szeretném kiemelni, hogy csak a B épületről, azaz a Rózsa panzió részéről tudok értékelést írni, mert ott töltöttünk el két éjszakát.
Megkaptuk a kulcsot, felmentünk a szobába. legelőször a porcicák, szemétdarabkák tűntek fel. Aztán megörültünk a terasznak és hogy milyen nagy. Kimenve láttuk, hogy 4 székből kettő koszos nagyon, az asztal is, a napágy is. A föld koszos, a korlát rozsdás és kopott, a falon friss vakolás, az ajtó is lesték nélküli. A szoba kopár, az ágy kényelmetlen, a lepedő nem túlzottan fedi, de legalább tiszta. A párna csomós, illetve csomókból áll. A tv piciny, a hűtő csak fagyasztani tud.
A fürdő ajtaja nem csukódik, tábori zuhanyrózsa van két méterrel az ember feje felett, a zuhany alapterülete egy négyzetméter sincs, rátapad a zuhanyfüggöny. Fürdőszoba polc sehol, a szemetet nem viszik el naponta, amúgy is kicsi a vödör. A kilépő pici törölköző, megszárítani nincs hol. Wc papírt egyet adnak és külön kérni kell, ha elfogy.
A szekrény büdös és nem is értem minek ér a plafonig, úgysem éred el.
Tudom az már az én hibám, hogy nem néztem utána - mert ajánlották, hogy hol fekszik. Egész éjjel üvöltött a zene, hajnal ötig, a dob kizárhatatlan volt, nem nagyon aludtunk.
A reggeli finom, bőséges, svédasztalos, csak le ne akarjon ülni a vendég, mert vasszékek vannak és reggelre 5-10 fokosra hűlnek, de székpárna az nincs.
A személyzet kedves, egy rossz szavam nem lehet rájuk. Az ebéd is finom volt és még csak nem is drága.
Mi biztosan nem megyünk ide többet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:Szörnyű
Fényképek (2)
Renegade Hotel Siófok - KörnyékRenegade Hotel Siófok - Szobák

Renegade Hotel további értékelései

2018.04.23gyerekekkel
Kiváló
Nagyon kellemes hetet töltöttünk itt a 17 éves fiammal, aki rendkívül élvezte a hotel körüli nyüzsgő, pezsgő életet. A kis szálló Siófok központjában, mindenhez közel helyezkedik el. Légkondival ellátott, tiszta, rendezett, barátságos kis szobánk volt. A lüktető éjszakai élet zajai csak tompán...
2014.10.25gyerekekkel
Kiváló
2014 június közepén voltunk,ketten az unokámmal.Tiszta volt minden,szolgálat készek voltak a pincérek,szobaasszonyok és a recepciós is.Választékos volt a reggeli a vacsorát több féléből választottuk ki az unokámmal,gyerekeknek való menü is volt. Jól éreztük magunkat,a feltöltekezett...
2014.10.19
Gyenge
Szeptemberben voltam az A épületben. A recepciós nem volt túl kedves. A szobám az 1. emeleten volt. Pici, sötét és barátságtalan volt. A kisméretű Thomson tv egy konzolra volt felszerelve,olyan magasra,hogy csak kitekeredett nyakkal lehetett volna nézni. A bútorok sötétek, használtak, büdösek...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.09.20-ig
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyári sláger kiemelt időszakban
Nyári sláger kiemelt időszakban
07.12-08.18.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval