Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elmenekültünk az első éjszaka után....

Royal Mediterran SiófokRoyal Mediterran Siófok a térképen

Szörnyű 2017. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 14.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Katasztrófa ez a (miért is)4 csillagos apartmanház. Ajándékba kaptunk egy welnes csomagot,ami ebbe az apartmanházba szólt. Megérkezés előtti napon emailben érdeklődtek, hogy mikor érkezünk és átküldtek egy étlapot , hogy vacsorát rendelhetünk .Kedves gesztusnak tünt részükről. Itt mellékelem az üzenetet.
" Kedves Mária!

Apartmanházunk házias ételekkel várja Önöket, melyet balatoni panorámás étkezőnkben, gyertyafény mellett tud elfogyasztani párjával.

Amennyiben az érkezés a késői órákba nyúlna, mi előre fel tudjuk venni vacsora igényét és érkezéskor már csupán italaink közül kell majd választani.
A vacsorát adott nap 17:00-ig szükséges leadni, hogy konyhánk a legtöbb időt szentelhesse az ételköltemények elkészítésére.
A három fogásos vacsoránkat mindösszesen 3000 Ft/főért tudják választani, amihez most egy kedvezményt is biztosítunk! Amennyiben legalább két este nálunk költik el vacsorájukat, úgy 2500 Ft/fő-ért tudják igénybe bőséges vacsoránkat!

Kérem írja meg érkezésük várható időpontját.

Várjuk Önöket szeretettel!

Royal Mediterran**** Csapata "

Megrendeltük a vacsorát, de inkább ne tettük volna. Az ételköltemény az apartmanház konyhályában arról szólt, hogy felmelegítették egy kifőzde által elkészített és odahozott ételeket. A megrendelt frissensültek, így melegítve élvezhetetlenek voltak. Bármilyen italt csak egész üveggel vehettünk volna(a bor 5-10 ezer Ft / üveg ). Nem ment el a kedvünk egészen, elkönyveltük, hogy bedőltünk az inkorrekt ajánlatnak. A 45 perces privát jakuzzi használat ami a csomagban ajándékként szerepelt, az-az udvar közepén szabadon álló jakuzziban lehetett volna igénybe venni, úgy , hogy a többi vendég mint moziműsort nézhet. Az apartman "garni szálló jellegű volt". Reggel arra ébredtünk, hogy különböző bogarak ellepték a szobát és a csomagjainkat. Szerencsére sikerült mindenünket kirázni, rovartalanítani és a kocsihoz kimenteni. Mire a recepció kinyitott ( 8 órakkor), addigra már összecsomagoltunk és indultunk reklamálni és azonnal kijelentkezni. Nem lepődtek meg, mert nem mi voltunk az első panaszosok , korábban is volt ilyen, hogy csótányok lepték el az apartmant. Ugyan felajánlottak egy másik szobát, de nem volt kedvünk ezek után itt maradni, elmenekültünk. Mindenkit lebeszélek arról, hogy ide utazzon pihenni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Gyenge

Royal Mediterran további értékelései

2019.06.10a párjával
Szörnyű
Nem működött a klíma a szobában..ezt még csak csak elfogadtam volna de fél nap múlva ellepték a hangyák a szobát!!!A reggeli semmi volt vadászni kellett mindenre (étel ital evőeszköz tányér)..Az apartman a vasút mellett van ami lemaradt a képekről a vonatok hangja....A második nap megelégeltem és...
2019.02.12a párjával
Átlagos
Sajnos ez nem egy 4 csillagos színvonalú hely. Kuponos oldalon vettem ezt a hétvégét. A csomagban felsorolt ajándékokat egyáltalán nem kaptuk meg: ajándék forralt bor/forró csoki érkezéskor, privát gyertyafényes 45 perces jakuzzi használat, 10%-os kedvezmény a Galerius fürdőbe, stb. Utólag tudtuk...
2017.12.03a párjával
Szörnyű
Tavaly télen voltunk itt. Fotón nagyon profinak tűnt. Alig tudtunk beparkolni. Az étkeztetés kritikán aluli volt. A reggeli minősége, és a tálalás egy nyári táborozáshoz jó lehet, de a 4 csillaghoz méltatlan. A személyzetnek én hívtam fel a figyelmét, hogy a sajtot belepte a penész!A válasz kb. a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Villa 55 & Pool Siófok - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
05.01-09.02.
Villa 55 & Pool Siófok
60.000 Ft / 6 fő / éj-től ellátás nélkül
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
46.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness teljes ellátással
Négycsillagos wellness teljes ellátással
2024.06.02-ig
CE Plaza Hotel Siófok
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval