3,9
Hely jellege
étterem, presszó, szálláshely étterme
Vár Étterem SirokVár Étterem Sirok

Vár Étterem Sirok - Vendégvélemények összefoglalója

A Vár Étterem Sirok a Sirok község közelében, a vár tövében található étterem, melynek külső és belső megjelenése egyaránt ápolt és vonzó. A környezet barátságos, a belső tér pedig családbarát hangulatot kölcsönöz, ami különösen jó a napindító vagy nap végi sétához. A kiszolgálás gyors és udvarias, a személyzet kedves és figyelmes, ami hozzájárul a zavartalan étkezéshez. A kínálat a helyi, házias ízeket helyezi előtérbe, és a fogások kiadós adagokban érkeznek.

16 vendég értékelése alapján

4,4Kiszolgálás
3,4Hangulat
3,9Ár / érték
3,9Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Halháza Vendégház Sirok - Hétköznapi kiruccanás egy üveg borral
Halháza Vendégház Sirok
56.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Hunguest Hotel Flóra Eger - Legjobb ár félpanzióval, fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Flóra Eger
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Hotel Narád Park Mátraszentimre

Vár Étterem Sirok vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 276 városban járt márFelfedező - 349 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2887 feltöltött kép
2023. június 10.a párjával járt itt
Nem szálltunk meg, hanem ebédelni tértünk be. Asztalt előre foglaltam, de most nem sokan voltak. Kívülről és belülről is tetszetős a hely. Húslevest kértünk, de a fiúknak a 2 dl-es adag kicsi, így ők rendes tányérban kapták. Ez viszont így több, mint 2. 000 Ft volt, hát ez kicsit sok ezért. A második fogás Végvári volt, az enyém köret nélkül.
Vár Étterem Sirok - EgyébVár Étterem Sirok - EgyébVár Étterem Sirok - EgyébVár Étterem Sirok - Egyéb
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2022. május 11.a párjával járt itt
A Kékestetőről hazafelé kerestük meg férjemmel a Vár Éttermet Sirokban. Nem volt rajtunk kívül még más vendég. A kiszolgálás gyors és udvarias volt. Az ételek finomak és nagy adagok voltak. A tulajdonos hölggyel nagyon jól elbeszélgettünk. Szakmailag is eszmét cseréltünk. Ha legközelebb arra járunk ismét betérünk ebbe az étterembe. Másoknak is szívesen ajánljuk.
Kiváló 2017. április 15.a párjával járt itt
Kedves fogadtatás, viszonylag (éhesek voltunk) gyors kiszolgálás, jó ízű ételek. A húsok is finomak voltak, nemcsak a köretek. A gépnek túl rövid az értékelésem, pedig a lényeg benne volt! Nos: a felszolgáló anyáskodó, nagyanyáskodó kedvességgel fordult a vendégek és gyerekeik felé. Nem szaladgált villámként, mégis időben az ebédünkhöz jutottunk.
Szörnyű 2015. augusztus 13.a párjával járt itt
Szörnyen drága, minősíthetetlen, elkeserítő. Azt sajnálom a legjobban, hogy az "ittjártam" értékeléseit nem olvastam el, a nyaralásunk előtt. Egy ilyen helyre betévedni, igazi rossz szájízt ad az ember, illetve család nyaralásának. Mindenki óvakodjon! ! ! ! A negatív értékelések teljes egészében fedik a valóságot, nem tudom elképzelni, hogy bárki ott ehető ételt kapott volna.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2015. június 6. járt itt
A kiszolgálás szupergyors, a dolgozók nagyon figyelmesek, kedvesek. A hely nagyon barátságos, jó a hangulata. Az árak jók: 2 személyes tál 4200. Ajándék fagyit kaptunk. Az ételnél picit többet vártam minőségben, de nem volt rossz, csak semmi extra. A mennyiség: nem tudtuk az egészet megenni, annyit adtak.
Kiváló 2015. május 25.gyerekekkel járt itt
2015 májusban, pünkösdkor családommal itt jártunk

Siroki várba tettünk kirándulást a családommal, gyerekkel és elindultunk hazafelé találtunk egy nagyon szép, igényes éttermet. Bementünk ide, kértünk inni és ennivalót is, gyorsan kiszolgáltak bennünket, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
Vár Étterem Sirok a térképen
3332 SirokPetőfi út 29.
06 36 578 294
Szolgáltatások
• csoportokat szívesen fogad • parkolási lehetőség • reggelizési lehetőség • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V