Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családi nyaralás

Sopron Hotel SopronSopron Hotel Sopron a térképen

2022. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 7.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Családi nyaralásunk helyszínéül ismét Sopront választottuk, ebben a szállodában most jártunk először, bár többször láttuk kívülről a korábbi években. Helyileg a 84-es főút mellett, a temető közelében található a város északnyugati részében. A parkolás ingyenes, bőven volt hely. A szálloda kívülről retró, de a szobák és a fürdőszobák is felújítottak. Már hónapokkal korábban lefoglaltuk a szállást, félpanziós ellátással.
Két összenyitható szobát kaptunk, standard szállodai szoba, 2 összetolt ágy (tehát nem franciaágy, külön matracok és az ágyak között rés van, ezt a párok miatt írom). A fürdőszoba zuhanyzós, csinos, tiszta.
A mi szobánkhoz terasz/erkély nem tartozott sajnos, és az ablakok a bejárat előtti parkolóra + fákra néztek.
A szobában volt automata kapszulás kávégép, fejenként 1 db ingyenes kávéval (utána fizetős, a recepción lehetett kapszulát venni +400 Ft-ért).
A kinti medence vize hideg, de frissítő, kellemes volt, körülötte a napágyakat ingyen lehet használni. Az udvaron van még játszótér és felnőtt tornapálya is. A 3. emeleti sky wellness valóban nem mindennapi, az üvegen át és a teraszról körpanoráma tárul a belvárosra, a jaccuzziból éppen a Tűztoronyra lehet rálátni. Két szauna és egy gőzkabin volt, és itt is pihenőágyak, valamint edzőterem, ami nem volt nyitva. A wellnesst karszalaggal lehet használni, de nincs külön díja.
A lobbyban volt egy pingpongasztal, valamint a 3. emeleten egy játékterem külön fizetős játékokkal (csocsó, biliárd).
Az étterem gyengesége a konyha, illetve az éttermi szolgáltatások, azzal nemigen voltam megelégedve. Bár reggelire és vacsorára is svédasztal volt, de olyan unalmas, ötlettelen volt minden. Nem maradtunk éhen, de semmi élményt nem nyújtott ez az étkezés. Csak egy befizetett szolgáltatás volt, amit a gyerekek többször ki is hagytak érdektelenség okán.
A szálloda közelében található a bobpálya, ahol többször is jártunk, autóval 3 perc.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:
Fényképek (38)
Sopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - EgyébSopron Hotel Sopron - Egyéb

Sopron Hotel további értékelései

2023.09.22családjával
Kiváló
A Sopron Hotel fantasztikus hely annak, aki a passzív, mind az aktív pihenést kedveli. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a szálloda szép tiszta, a konyhája pedig fantasztikus választékkal és csodás ízekkel rukkolt elő minden nap. A hallban lévő játékasztal szuper ötlet, igazi mókás...
2023.09.05barátokkal
Kiváló
Imádjuk a hotelt.Sopron krémje.Kellemes hangulat,szép szobák.Finom ételek,átlagon felűli kedves személyzet.A Soproni levegőnek és tájnak párja nincs
2022.08.15családjával
Kiváló
Nagyon szeretem a hotelt.Minden közel van ha mégis kimozdulnal Kedves személyzet rend fegyelem
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.03-ig
Civitas Hotel Sopron
31.114 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Senior ajánlat all inclusive ellátással
Senior ajánlat all inclusive ellátással
2024.05.31-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
132.260 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással