Palatinus Hotel Sopron ★★★★

Palatinus Hotel SopronPalatinus Hotel Sopron
Palatinus Hotel SopronPalatinus Hotel Sopron
77 fotó

Palatinus Hotel Sopron - Vendégvélemények összefoglalója

A Palatinus Hotel Sopron a belváros szívében, az óváros központi részében található, így a főbb látnivalók gyalogosan is könnyen elérhetők. A környék középkori macskaköves utcáival és sétáló övezetével karakteres hangulatot ad a város felfedezéséhez. A parkolás a belső udvarban lehetséges, de csak korlátozott számban áll rendelkezésre (6 hely), ezért érdemes előre lefoglalni; autóbehajtási engedélyt a szálloda intézi.

28 vendég véleménye alapján

3,6Kényelem
3,4Szolgáltatás
3,6Étkezés
4,6Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Palatinus Hotel legnépszerűbb csomagjai

Palatinus Hotel Sopron - Majális - teljes előrefizetéssel (min. 2 éj)
Majális - teljes előrefizetéssel
62.890 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Palatinus Hotel Sopron - Október 23. - teljes előrefizetéssel (min. 2 éj)
Október 23. - teljes előrefizetéssel
62.890 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Palatinus Hotel Sopron - Húsvét - teljes előrefizetéssel (min. 3 éj)
Húsvét - teljes előrefizetéssel
91.356 Ft / 2 fő / 3 éjtől reggelivel
Palatinus Hotel Sopron - Pünkösd - teljes előrefizetéssel (min. 3 éj)
Pünkösd - teljes előrefizetéssel
97.314 Ft / 2 fő / 3 éjtől reggelivel
Palatinus Hotel Sopron - Augusztus 20. - teljes előrefizetéssel (min. 3 éj)
Augusztus 20. - teljes előrefizetéssel
97.314 Ft / 2 fő / 3 éjtől reggelivel
Palatinus Hotel Sopron - Szilveszter - teljes előrefizetéssel (min. 3 éj)
Szilveszter - teljes előrefizetéssel
108.899 Ft / 2 fő / 3 éjtől reggelivel
Palatinus Hotel Sopron - Szilveszter (min. 3 éj)
Szilveszter
121.146 Ft / 2 fő / 3 éjtől reggelivel
Palatinus Hotel Sopron - Vissza nem térítendő ár reggelivel
Vissza nem térítendő ár reggelivel
25.487 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Palatinus Hotel Sopron - Napi ár reggelivel (1 éjtől)
Napi ár reggelivel (1 éjtől)
28.466 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Palatinus Hotel Sopron - Karácsony - teljes előrefizetéssel
Karácsony - teljes előrefizetéssel
34.755 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Palatinus Hotel Sopron - Két ünnep között - teljes előrefizetéssel
Két ünnep között - teljes előrefizetéssel
34.755 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Palatinus Hotel Sopron - Két ünnep között
Két ünnep között
38.727 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Palatinus Hotel Sopron - Karácsony
Karácsony
38.727 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Palace Hotel Hévíz - Palace kikapcsolódás
Palace Hotel Hévíz
Hotel Lövér Sopron - Adventi csomag
Hotel Lövér Sopron
Hotel Szieszta Sopron - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Hotel Szieszta Sopron

Palatinus Hotel Sopron vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3976 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 112304 feltöltött kép
Kiváló 2024. augusztus 8.gyerekekkel járt itt
A kis, családias szálloda a belváros magjában található, az Orsolya térnél, autóval behajtási engedély szükséges, melyet a hotel intézett. A belső udvarban lehetett parkolni, de 6 parkolóhely van csak, így ezt előre szükséges lefoglalni. Bár vegyes értékeléseket olvastunk az ittjartam.
Palatinus Hotel Sopron - BelsőPalatinus Hotel Sopron - BelsőPalatinus Hotel Sopron - KörnyékPalatinus Hotel Sopron - KörnyékPalatinus Hotel Sopron - Külső képPalatinus Hotel Sopron - KörnyékPalatinus Hotel Sopron - FürdőszobaPalatinus Hotel Sopron - SzobákPalatinus Hotel Sopron - SzobákPalatinus Hotel Sopron - SzobákPalatinus Hotel Sopron - KörnyékPalatinus Hotel Sopron - Külső képPalatinus Hotel Sopron - Külső képPalatinus Hotel Sopron - BelsőPalatinus Hotel Sopron - Belső
Még több kép (12 db) >>
Kiváló 2023. július 9.a párjával járt itt
Gyönyörű helyen, Sopron szívében, a történelmi városrészben van a Palatinus Szálloda. Kedves, segítőkész, minden kérdésünkre választ adó személyzet szolgálta a kényelmünket. Csomagjaink becsekkolásig történő biztonságos elhelyezéséről is készségesen gondoskodtak. A reggeli változatos és isteni finom volt, a felszolgálók mosolyognak, közvetlenek.
Szörnyű 2019. október 5.gyerekekkel járt itt
Neten foglaltam családi szobát parkolóval. 2 óra múlva hívnak: nincs családi szoba, csak 2 egymás mellett. Ideérünk nagy nehezen( a közlekedéshez itiner szinte semmi, pedig ide kellene! ) kiderül, h nincs parkoló. . . . szoba retró, ágymatrac kifeküdve, de azt mondom, nem 4 csillag, de hogy a fürdő olyan retkes, még sosem látott vízkőoldót, takarítószereket, az tuti.
Palatinus Hotel Sopron - EgyébPalatinus Hotel Sopron - BelsőPalatinus Hotel Sopron - Belső
Átlagos 2019. augusztus 21.a párjával járt itt
Maga a szálloda nagyon tetszett. . . . jó helyen van, közel van minden, mégis csendes. . ami viszont kevésbé tetszett az pedig az, hogy bár szép, a tisztaság nem nagy erényük. . . az egész szállodában az a retkes szőnyeg. . . undorító. . . azt ki lehetne váltani valamivel szerintem. nem adnak csak reggelit. . . legalább vacsora is lenne.
Átlagos 2019. március 11.a párjával járt itt
A szállás az árához képest nem nyűgözött le. A wc tartály annyira vìzköves volt, hogy nem működött. Megcsináltuk. A járòlap csupa vìzkő. A személyzet kedves volt, de ez nem ellensúlyozta a reggelit, ami nem nyűgözött le minket. Kevés étel volt kirakva annak ellenére, hogy tele volt a hotel.
Gyenge 2018. december 17.a párjával járt itt
A szállás elfoglalását követően, este derült ki hogy a szobában nem működik a fűtés. Kértünk másik szobát, de mivel telt ház volt ezért nem tudtak adni másikat. Beszélgetésből kiderült hogy vélhetően nem új keletű a probléma. Sajnos mivel más szállodában sem volt hely ezért kénytelenek voltunk késő este miatt ott maradni.
Kiváló 2017. szeptember 14.barátokkal járt itt
Mindent megkaptunk ami a csomagban szerepelt, sőt ! A Szálló nagyon jó helyen a belváros szivében helyezkedik el. A személyzet kedves, a reggeli bőséges, és választékos. A szoba tiszta volt. Meg kell említenem a Jégverem éttermet ahol fantasztikus három fogásos ebédet kaptunk! Összességében nagyon tetszett,meg voltunk elégedve mindennel!
Kiváló 2017. szeptember 4.gyerekekkel járt itt
Már a recepción is mosolyogva, segítőkészen vártak minket. Azonnal intézkedtek az autónk elhelyezéséről. Bármilyen kérdéssel fordultunk, bárkihez segítettek nekünk. Hozzá tudtak szólni a buszok közlekedéséhez is. Bőséges reggeli, kellemes, kényelmes szoba várt minket. Csendes helyen, de mindenhez közel van a hotel.
Kiváló 2017. május 20.a párjával járt itt
Érkezéskor gyors és kedves recepciós fogadott bennünket. A szoba tiszta, rendezett. A reggeli bőséges büfé reggeli volt, minden nap önkiszolgáló rendszerben bármit ehettünk. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, legközelebb is őket válasszuk!
Átlagos 2016. július 18.a párjával járt itt
Egy hetet töltöttünk a szállóban. Kellemes szálloda kiváló helyen, udvarias, segítőkész személyzettel - nem vicc a 24 órás recepció, tényleg elérhetőek -, nagyszerű a helyi reggeli. DE. A szobák a vendégek ott-tartózkodása alatt nincsenek kitakarítva, ami esetünkben már 3 nap után erősen látszott, hát még a hét végére.
Palatinus Hotel Sopron a térképen
9400 SopronÚj u. 23.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: 10 Euro / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska, 6 kg-ig: 25 Euro / nap (Foglalás szükséges)
• Kis testű kutya, 6 kg-ig: 25 Euro / nap (Foglalás szükséges)
• Egyéb kistestű háziállat, 6 kg-ig: 25 Euro / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink